Bli med på Sports Camp 2010

26.03.10 19:36

For jenter og gutter 11 til 14 år. Velg mellom fotball, håndball, dans og multi.

Les mer om Sports Camp her og meld deg på nå

I uke 27 og uke 28 arrangerers Sports Camp 2010 av Vålerenga i samarbeid med ICA, G-sport og Gjensidige.

Klikk på bildet for å forstørre.

Målet med Sports Camp er å inspirere flere unge til å drive med idrett og å forbedre selvtilliten og ferdighetene til dem som deltar. Sports Camp skal rett og slett være en opplevelse for kropp og sjel.

Daglig leder for Sports Camp er Hilde Horntvedt, tidligere friidrettsutøver med lang erfaring som trener og arrangør av sportscamper. Hun spiller også på Vålerenga Damer A. Prosjektleder er Cecilie Berg-Hansen som er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, jobber som lærer og er trener for Vålerenga Damer A. Berg-Hansen har også lang erfaring med å arrangere sportscamper.

Full fart sommeren 2010

På Sports Camp får jenter og gutter mellom 11 og 14 år (født 1996-1999) mulighet til å drive med favorittsporten sin en hel uke til ende. Velg mellom håndball, fotball, dans og multi, som er en kombinasjon av alt. Du trenger ikke tilhøre noen forening for å være med. Treningen er tilpasset de enkelte deltakernes nivå.

Sports Camp handler om mye mer enn bare sport. Alt det som skjer mellom treningene: Opplevelser, samhold, venner – nye og gamle, utfordrende og spennende aktiviteter, latter, idrettskjendiser og mye mer.

Les mer om Sports Camp her og meld deg på nå

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.