Gå til sidens hovedinnhold

Bli med Valen på bakrommet

Suppe, parodier og bondage!

(SIDE2:) Etter nok en eventyrlig suksess for komiker og parodimesteren Kristian Valen med programmet «Valens frokost-TV», er det nå klart for stand-up showet «Kristian Valen: Et musikalsk kaos».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

TVNorge sender sceneshowet som fikk både publikum og pressen til å ta frem superlativene. Showet var ikke ment som annet enn en test av nye imitasjoner etter ønsker fra publikum, men ble så godt mottatt at det gikk for utsolgte hus over hele landet i tre år.

Vil ikke fornærme
I «Valens frokost-TV» introduserte komikeren nye parodier på blant andre Nils Gunnar Lie, Bjørn Kjos og Eivind Reiten og håpet selv at ingen tok seg nær av harselasen.

- Det er jo leit om noen tar seg nær av det. Ingen har sett underholdningsprogrammet ennå, likevel har jeg hørt at noen har reagert. Jeg håper at folk kan se det først. Skulle noen imitert meg, hadde jeg ventet til etter å ha sett det før jeg hadde sagt noe, sa Valen til Side2 tidligere i høst.

Gode seertall
- Jeg stiller meg alltid spørsmålet om hvordan jeg hadde likt det om noen hadde gjort det samme om meg, sa han.

Les mer: - Leit om noen blir støtt

Også TVNorge er kjempefornøyd med vestlendingens innsats.

- «Valens frokost-TV» har gått kjempebra på TVNorge - og er blitt en gedigen suksess med godt over en halv million seere i snitt, som får med seg hver episode, forteller informasjonsmedarbeider Thea Lund Kristoffersen til Side2, men sier også at det ikke foreløpig er noen planer om et nytt program med valen.

Kristian Valen er tydeligvis like spøkefull på privaten også, for bak scenen på «Kristian Valen: Et musikalsk kaos» er det nesten bare tøys og fanteri.

Se bare her

HTML EMBED

Se «Kristian Valen: Et musikalsk kaos» på TVNorge, torsdag klokken 20.30

Reklame

Halv pris på bestselgere hos Oakley