*Nettavisen* Nyheter.

Bli Nettavisens teknoblogger

Foto: JUSTIN SULLIVAN (Afp)

Har du en teknoblogg i magen, eller på nett? Da kan du vinne premie, og være sikret inntekter.

09.03.11 21:26

Nettavisen er på jakt etter en teknoblogger. Vi har i dag flere blogger tilknyttet våre publikasjoner for politikk, økonomi, mote og livsstil - men foreløpig har vi ingen på teknologi. Vi søker derfor etter deg som enten allerede har en blogg om nett, gadgets, mobiler eller generelt om IT - eller har lyst til å starte en.

Garantert inntekt
Ikke bare vil du få muligheten til å bli vår faste blogger, få trafikk fra vår forside og annonser på din blogg solgt av våre selgere. Vi garanterer deg også inntekter de første månedene. Minimum 10 000 kroner vil du få de første tre månedene som teknoblogger hos Nettavisen. I tillegg vil du også få en premie fra LG. Premien er en LG Optimus 2X, til en verdi av 5000 kroner. Du kan lese mer om det som kalles verdens raskeste mobiltelefon her.

Slik blir du Nettavisens teknoblogger
For å bli vår teknoblogger må du gjøre følgende:

Send en mail til oss med link til din blogg og en kort presentasjon. Har du ingen blogg må du skrive et «innlegg» (eksempel) som du mailer oss for å vise hva du kunne tenke deg å gjøre hvis du faktisk blir vår teknoblogger. Vi trenger også en presentasjon av deg med bilde. Hvis dette allerede finnes på bloggen er ikke det nødvendig.

Alt dette samler du i en e-post som sendes til paal.nisja@nettavisen.no innen 15.april. En jury bestående av ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i Mediehuset Nettavisen, vår ansvarlige for sosiale medier Ingrid Louise Kvam og en representant fra LG vil vurdere alle de innsendte bloggene og fra og med tidlig i mars vil en av bloggene bli Nettavisens teknoblogger.

Vinneren vil bli offentliggjort 2.mai.

Trafikk fra Nettavisen
Som Nettavisens teknoblogger garanterer vi at du vil få trafikk fra Nettavisens forside og seksjon for IT i minimum 12 måneder etter kåringen. Nettavisen vil også ta seg av annonsesalg på din blogg hvor vi vil dele inntektene likt med deg som blogger. Det betyr at ved å delta i denne konkurransen kan du være sikret en god inntekt i en god stund framover, så lenge våre lesere (og juryen) finner bloggen - enten den eksisterer nå eller ei - interessant.

Sjekk det som finnes av blogger på blogglisten.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.