RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli slank og fresh til bryllupet

Sist oppdatert:
Her er skjønnhets- og velværebehandlingene som anbefales før du skal gifte deg.

(SIDE2): Vi har spurt tre skjønnhetsklinikker i Oslo om hvilke behandlinger de anbefaler før bryllupet. Her er deres favoritter for både bruden og brudgommen:

KLINIKK KROPP & SJEL anbefaler:

Oksygen «Madonna»- behandlingen:
HVA: Vitaminbombe på huden som normaliserer fra tørr til normal, fet til normal, beroliger huden, mot linjer og rynker-strammer opp og fint for eksem og arr. Bedre enn en hudpleie, da du alltid får en kvikkrens med peeling før behandlingen starter. Hvem vil ha røde prikker etter utklemming den dagen man skal gifte seg? spør Nina Ødegaard ved Klinikk Kropp & Sjel.

- Dette bør tas dagen før, du kan også ta det samme dag, fordi man kan ta sminke rett på etterpå.

HVORDAN: - Oksygen i en penn gir trykk som gjør at serumet som er laget av; aloe vera, grønn te, a, c og e vitaminer går helt ned til det nederste hudlaget. Dette gjør til at huden blir glattere og friskere! Dette er en behandling som folk blir veldig rolige av, det er behagelig og avslappende og gir en luksusfølelse.

- Flott for både han og henne.

PRIS: Enkelt behandling; 1000,- Kur pris 6 ganger, 1 gang i uken og da får man med dag/natt krem, serum og øyegelé til 6000,-

Side2 har testet:
HVA: Serum presses in i huden ved hjelp av en «penn». Pennen er festet til en slange som igjen er festet til selve maskinen som trykker ut 95 prosent ren oksygen. Trykket oksygenet lager gjør at ingrediensene trekker bedre ned i huden.

Les saken: Madonnas ansiktsbehandling

Reslelution7:
HVA: Lymfedrenasjemassasje med vakuum, trykk og ultralyd. Det er en maskin som hjelper kroppen med å rense seg selv, aktivisere lymfene og trigger cellemembranen som gjør huden fastere og strammere!

HVORDAN: Ultralyden «knuser» det harde fettdepotet som ofte legger seg på hofter/rumpe og mage. Dette er en behandling som gir resultater med en gang, men for å få et varig resultat så bør man ta en kur på 10 ganger.

- Behandlingen er godt/vondt, kommer an på hvilket område som blir tatt. Ansiktet er bare behagelig, og du får en luksusfølelse etterpå - spesielt når du går rett inn i kjolen og dressen. Bør tas dagen før bryllupet.

PRIS:
Ansikt: 800 kroner, kur 650 kroner.
Overarmer/bryst: 850 kroner, kur 700 kroner.
Mage/ rygg: 850 kroner, kur 700 kroner.
Rumpe/ lår: 900 kroner, kur 750 kroner.

SPA FOR TO:
- Dette er også noe vi anbefaler før bryllupet, da forberedelser og alt som følger med kan ødelegge noe av forventningen og romantikken før den store dagen.

HVA: Et deilig rosebad, med påfølgende kroppsskrubb med mineraler og salter fra Dødehavet som gjør huden silkemyk, samt en avslappende og oppløftende massasje med eteriske oljer av hele kroppen til slutt gjør at energien og den fine stemningen kommer tilbake. Du får servert godt drikke med eller uten alkohol, frukt og masse vann til behandlingen.

- Det er ikke bare bryllupsreisen som skal inneholde disse faktorene, tiden før er like viktig, det å ta vare på kjærligheten og hverandre, mener Ødegaard.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

CLINIQUE MADELEINE:

Demaroller:
HVA: - Dermaroller er en rullemekanisme som penetrerte huden slik at den lettere vil kunne ta til seg produktenes aktive virkestoffer, vitaminer, antioksydanter og peptider, noe som vil gi maksimal effekt samtidig som det stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosess.

- Dette er en fantastisk behandling som får ingrediensene på serumene, som passer den kommende bruds hud, til å penetrere veldig mye dypere ned i huden. I tillegg til denne langsiktige effekten har rullen en «plumping»- effekt som gjør at små linjer og rynker blir mindre synlige samme dag og dagen etter behandling, mener Ingelin Harlem ved Clinique Madeleine.

HVORDAN: - Rullen lager tusenvis av mikroskopiske «hull» i hudens overflate og «dytter» de aktive ingrediensene ned i huden hvor opptaket økes med 200 prosent.

PRIS:
10 behandlinger kr 1200, kur.
6 behandlinger mer rens, serumer, dermarulle kroner 500 per behandling.

Brudepakke for mannen:
HVA: - Vi har laget en egen brudepakke for mannen. Den kommende brudgom får en rekke behandlinger fra topp til tå, slik at han fremsår velstelt, ren og pen til den store dagen, sier Harlem.

Meningen er at brudgommen skal føle seg mye mer avslappet og klar for den store dagen etter behandlingene.

HVORDAN: Ansiktet pleies i flere omganger for at huden skal få glød, napping av buskete bryn, peeling av døde hudceller fra kroppen med dødehavssalter, stell av føttene, og det hele avsluttes med en time klassisk massasje.

PRIS: Brudepakken for mannen tar fem timer og koster 3180 kroner.

Side2 har testet:
HVA: Lulur-behandlingen som skal gi kroppen en spesiell glød. Behandlingen varer i hele to timer og er perfekt før et bryllup.

Les saken: Kvinners eksotiske nytelse

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BEAUTY LOUNGE:
- Vi tilrettelegger alltid alle behandlinger etter ønsker og behov, og når det gjelder bryllup lager vi som regel personifiserte pakker, opplyser Elisabeth Grimeland, faglig leder for Linda Johansen Concept.

Selvbruning:
HVA: - Ett must er Linda-fargen. Ingen bør gifte seg uten denne naturlige gløden. Denne er meget populær. De fleste som vandrer på den røde løperen stråler også av denne!

Vi anbefaler bruden å ta behandlingen en til to dager før den store dagen. Glem alle skjoldete, gule og illeluktende selvbruninger. Denne blir naturlig gyllen og pleier huden så den føles ut som silke. Fargen varer fra 4-8 dager og fjernes gradvis og naturlig. Ingen skillpaddemønster.

- Selvbruning er også å anbefale for dere menn, påpeker Grimeland.

PRIS: 649 kroner.

Ansiktsbehandling:
HVA: - Til alle bruder anbefaler vi en Linda Johansen Optimal Meso behandling som inneholder nålefri mesoterapi, ultralyd og askepottserum fra Linda Johansens høyteknologiske hudpleieserie Optimal. Utføres samme uke som bryllupet.

PRIS: - Denne behandlingen koster alene 1500 kroner. Under den første konsultasjonen vil terapeuten avgjøre om det kan være lurt å ta flere små behandlinger cirka 2-3 uker før bryllupet. Denne behandlingen vil umiddelbart gi deg eplekinn og huden vil stråle som aldri før. Pris vil være avgjørende av hvor stor pakken er.

Make up:
HVA: - Linda Johansen Lush Mineral Make-up, som er egenproduserte produkter inspirert av Linda.

HVORDAN: Brudesminke av proff makeupartist som inneholder:
- Prøve makeup time for å analysere brudens farger.
- Makeup på bryllupsdagen + en mini Linda ansiktsbehandling med avstressende massasje, askepottprodukter som får huden til å stråle og gjør at makeupen sitter perfekt hele dagen.
- En liten overraskelse fra Linda.

PRIS: For hele pakken 3500 kroner.

Side2 har testet :

HVA: Mesoterapi med nåler. AHA-syre, oksygeninfusion, vitaminer, antioksydanter, planteekstrakter, aminosyrer og mineraler skytes in i huden ved hjelp av nålestikk.

Les hele saken: Nålene som fjerner rynker

FØLG MED PÅ VÅRE HELSESIDER HER.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere