RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli trendy som gravid

Ikke fortvil! Bli trendy som gravid med Side2s lille moteguide for gravide.

(SIDE2): Julebordssesongen er i gang, og du tenker kanskje «hva skal jeg ha på meg?». Kjolene fra i fjor er for små, og magen vokser seg stor.

Fortvil ikke. Du kan være like trendy som gravid.

La deg inspirere av gravide stjerner lenger ned

Gå for figurnært
Det er ingen vits i å kle seg som et telt, selv om du er gravid. Jennifer Lopez dukket nylig opp på scenen i en formløs og lite fresh kjole. Dropp slike kjoler, og sats på figurnært. Da viser du hele verden stolt din mage!

Marker livet med belte
Belter i livet har vært en stor trend gjennom flere sesonger nå. Gå enten for et bredt naglebelte eller et smalt i lakk, det er tid for å vise frem midjen, spesielt om du er gravid.

Kjøp kjoler
Det er dumt å bruke masse penger på klær du skal bruke bare noen måneder. Har du et utvalg av tights, kommer du langt. Tights er like anvendelig om du er gravid eller ikke, og det er fantastisk deilig å gå med. Gå gjerne til anskaffelse av noen kjoler. Babydollkjoler er fortsatt aktuelt, og kan trolig brukes etter graviditeten også. Genserkjoler er også ideelt.

Skyhøyt
Skyhøye sko anbefales ikke for høygravide, da det er lett å falle. Men det skal ikke mye til for å føle seg tykk med stor mage. Høye sko gir en slankere følelse, og er dermed perfekt for deg som er gravid. Sørg bare for å gå for et par som sitter godt på foten.

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere