*Nettavisen* Nyheter.

Bli uimotståelig vakker

Foto: Stella Pictures

Cate Blanchett er unik når det kommer til å kuppe festen. Lær av stjernen her.

07.11.07 22:27

(SIDE2): Cate Blanchett (38), eller Catherine Elise Blanchett som hun egentlig heter, kupper enhver røde løper hun passerer - og er derfor perfekt for Side2s «Slik blir du uimotståelig vakker-reportasje».

LES OGSÅ:Pompøs Elizabeth

Se stort bildespesial lenger ned

Bli sett!
Cate er like vakker uansett om det er privat, på røde løpere eller på filmlerretet. Hennes først bud er at du må skille deg ut for å bli lagt merke til. Cate dukker sjelden eller aldri opp i siste mote, for å slippe å bli sammenlignet med andre. Hun velger rett og slett ut kjoler og plagg det er liten sannsynlighet for at andre skal dukke opp i. I tillegg er Cate vågal i klesstilen sin, og lar seg gjerne inspirere av en av sine mange rollefigurer.

Blek
Skuespilleren er opptatt av å ta vare på huden sin, og legger seg derfor aldri i solen. Huden er blek og håret likeså. Hun ser likevel ikke ut som noen bimbo, fordi hun styler seg helt riktig i forhold til hud og hårfarge. Den bleke trenden er spesielt populær blant jentene fra Australia, som Cate Blanchett, Nicole Kidman og Kylie Minogue.

Fargerik
Cate er som en drøm i sorte klær og sotete øyne, men ser også fresh ut i farger. Cates valg av forskjellige farger, snitt og stoffer gjør hennes stil unik. Hun er stjernen som godt kan dukke opp i en helt formløs kjole, men likevel bli festens midtpunkt, på grunn av fargevalget og perfekt styling.

Smokey eyes
Stilikonet kjenner sine sterke og svake sider, og er en mester på å fremheve det beste. Hun legger alltid, uten unntak, vekt på sotete øyne. Øynene er et vanvittig blikkfang hos populære Cate.

Se flere bilder av Cate lenger ned

Les mer om mote her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.