RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blindpassajer falt trolig i døden fra passasjerfly

Sist oppdatert:
Skal ha klamret seg fast i 13.000 kilometer. En annen blindpassasjer overlevde på mirakuløst vis.

En blindpassasjer døde etter å ha falt fra et British Airways-fly, og landet på en butikk i sørvest London. Det melder Sky News

Ifølge avisen antas det at mannen skal ha klamret seg til et passasjerfly som fløy fra Johannesburg i Sør-Afrika til Heathrow utenfor London. Dette er en flytur på hele 13.000 kilometer.

Den andre mannen skal være mellom 25 og 30 år, ble oppdaget i live av personalet på Heathrow. Han er alvorlig skadet og får behandling ved et sykehus vest i London. 

British Airways har opplyst at de samarbeider med politiet i London og Johannesburg for å få klarhet i hva som har skjedd.

En talsperson for Scotland Yard har bekreftet at polititjenestemenn og ambulansepersonell fant en død mann på taket av et forretningslokale.

- Dødsfallet behandles som uforklarlig. En obduksjon vil bli holdt etter hvert og vi jobber med å etablere den døde mannens identitet. Det er ingen som er arrestert i saken, sier hun til Sky News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere