*Nettavisen* Nyheter.

Blir det noe sex på caddiene?

Mange tror kanskje at det å være caddie er et liv i skyggen av de store golfstjernene. Men det stemmer ikke helt.

14.07.04 10:50

En caddie er en som bærer køllene for golfspillere og assisterer dem i henhold til reglene. Altså en litt kulere jobb enn å være linjemann i fotball.

Groupies
Nå har magasinet «Golf» tatt en prat med noen av caddiene som deltar på PGA-touren og fått dem til å avsløre litt om livet som caddie, melder Wireless Flash.

52 prosent opplyser at de har et «Beavis og Butthead»-forhold til den spilleren de er assistent for, mens 25 prosent mener at forholdet er mer som det tegneseriefiguren Dilbert har til sin sjef.

På spørsmålet om golfgroupies la seg etter caddier opplyste 50 prosent av de spurte at dette ikke skjedde, mens 30 prosent svarte at de ofte fikk besøk av amorøse damer.

Som tidtrøyte var festing den aktiviteten flest caddier foretrakk. Så til tross for at det ikke virker så spennende å slepe rundt på en haug med golfkøller hele dagen så er det altså litt rock' n roll.

Les også:

Slik er damenes sexdrømmer
Svenske damer ønsker Brad Pitt eller Beckham i senga, og la ham ligge underst. Sjekk hvem menn og kvinner drømmer om.

[Les mer]

Slik er livet på et sexhotell
I Japan har såkalte kjærlighetshotell blitt svært populære. Hvordan det ser ut når voksne mennesker lager seg lekerom ser du her.

[Les mer]

Fortsatt like sexy?
Etter å ha spilt truseløs blondine i filmen «Basic Instinct» på begynnelsen av 90-tallet fikk hun status som sexbombe. Nå er Sharon Stone klar for en oppfølger.

[Se hva du har i vente]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.