RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarle Fredagsvik (procycling.no)

Blir det Vegard?

Sist oppdatert:
Tre navnebrødre fra Joker-Bianchi ble tre, fire og fem i fjorårets NM.

3 Vegard Robinson Bugge (RaumeRytter)
4 Vegard Breen (Eidsvoll SK)
5 Vegard Stake Laengen (Joker Bianchi/Asker CK)

Slik så resultatlisten ut bak Alexander Kristoff (i fjor Joker og nå BMC) og Johan Fredrik Ziesler (SparebankenVest) i NM for U23-ryttere i 2009. I år er ikke de to rogalendingene på start og de tre navnebrødrene kjører alle for Joker-Bianchi.

Det skulle dermed ligge godt til rette for at Joker-Bianchi, kanskje med en Vegard, skal gå helt til topps i U23-rittet i år igjen.

Breen ute med sykdom, Bugge stiller for å vinne
Desverre har Vegard Breen melt forfall til rittet grunnet sykdom. Men både Bugge og Laengen er på start, sammen med lagkameratene Sondre Sørtveit og Ingar Stokstad.

- Jeg stiller for å vinne og muligheten er absolutt tilstede. På papiret er jeg en av de beste U23-rytterne, sier en offensiv Vegard Robinson Bugge til procycling.no.

- Det er to bakker omtrent midtveis som er ganske korte, jeg tror det er en veldig fin løype for meg, sier 20-åringen som har kjørt løypa tidligere.

Laengen spent på formen
Vegard Stake Laengen var ute med en infeksjon under Ringerike Grand Prix og er spent foran sitt første ritt på en stund.

- Jeg fikk vite etter Olympias Tour at jeg hadde hatt en infeksjon. Da måtte jeg på antibiotika i sju dager, så jeg har brukt de siste to ukene på å kjøre meg opp igjen. Det er kanskje ikke den beste oppladningen, men jeg føler jeg har samlet veldig mye overskudd, sier Laengen til procycling.no.

- Jeg føler grunnformen er veldig bra, men det blir kanskje litt uvant å kjøre maks igjen.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere