RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir han millionær?

Sist oppdatert:
Idar "Iceman" Vollvik skulle hjelpe en tilfeldig forbruker med å forvalte sparepengene sine på Oslo Børs i regi av NRK. Sjekk hvordan det går her
I september i fjor inviterte NRKs Forbrukerinspektører den vanlige forbrukeren Erik Enock med på en spennende reise. Han skulle få møte tre mennesker som har tjent penger, mye penger, for å bli opplyst i hvordan man blir millionær.

Enock fikk råd fra Christian Vennerød, gründer av bladet Dine Penger, Bagel & Juice-gründer Rebecca Mahboubi samt Chess-millionær Idar "Iceman" Vollvik.

Sats på børsen

Vollvik sa at Erik Enock kunne satse litt penger på børsen, med hjelp fra Icemans meglere. Slik ble det og Enock valgte fornøyd å følge Vollviks råd og ta hans hjelp.

- Så langt har det ikke vært en dum avgjørelse, men det er enda ikke ferdig, sier Enock til iMarkedet.no.

Og han fortsetter:

- Det har ikke vært hela i taket, men det har vært greit nok, sier den nybakte investoren som ikke vil gi noen detaljer om hvordan børseventyret med Vollvik har utartet seg.

Han forteller til iMarkedet.no at det kommer et oppfølgingsprogram til våren på NRKs forbrukersatsning FBI. Da vil resultatet av Enocks forsøk på å bli millionær bli kjent.

- Veldig bra

Idar Vollvik skriver i en e-post til iMarkedet.no følgende om rådgivningen til Enock:

- Dette har gått veldig bra! skriver Vollvik til iMarkedet.no. Han skriver videre at han nok har vært mer forsiktig med pengene til Enock en sine egne.

- Men avkastingen er svært god også til han... heldigvis... hehe, skriver Vollvik i en e-post til iMarkedet.no.

Snorre Tønset, som står bak FBI-reportasjen, sier til iMarkedet.no at de vil la det gå noe tid før de tar opp igjen tråden og gjør opp status for hvordan det har gått med Vollviks læregutt på Oslo Børs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere