*Nettavisen* Nyheter.

Blir hun ny Bond-pike?

VAKKER: Kanskje den vakre Slumdog-stjernen ender opp i armene til James Bond? Foto: gettyimages

«Slumdog Millionaire»-stjernen er aktuell i den kommende James Bond-filmen.

13.03.09 11:30

(BIIPMAG): Designerkjoler, en rekke priser og tilbud om store filmroller: 24 år gamle Freida Pinto har truffet Hollywood-jackpoten.

Stort gjennombrudd
Freida Pinto har fått sitt store gjennombrudd for sin Latika-rolle i suksessfilmen «Slumdog Millionaire», der hun spiller sammen med Dev Patel.

Filmen vant hele åtte Oscar-statuetter, syv BAFTA-priser og fire Golden Globes:

- Selv etter Golden Globes husker jeg at jeg ringte medskuespiller Dev Patel neste morgen og sa: «Vant vi virkelig fire Golden Globes eller drømmer jeg», forteller Pinto.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty

- Har ikke sunket inn
24-åringen greier fortsatt ikke å forstå at Hollywood-drømmen har gått i oppfyllelse og synes oppmerksomheten som rettes mot henne er overveldende:

- Det har gått seks måneder og ingenting har sunket inn enda, forteller den indiske skjønnheten og legger til:

- Jeg er fortsatt den samme sensitive og enkle jenta som alltid drømte om å bli skuespiller. Det eneste som har forandret seg er at den jenta som gikk rundt i jeans og t-skjorte nå går i designerkjoler, forteller Pinto til fabulousmag.

Ny Bond-pike?
Nå skal hun ha blitt invitert til å prøvefilme for den neste James Bond-filmen.

Derfor er det en sjanse for at Slumdog-skjønnheten ender opp som ny og sexy Bond-pike i «Bond 23». The Sun avslørte nylig at produsent Barbara Broccoli er ivrig etter å ha med 24-åringen i 007s rollebesetning.

- Hun har blomstret
Skuespillerinnen har fanget produsentens oppmerksomhet en god stund allerede:

- Bond-teamet ble oppmerksom på Freida da de castet til Quantum of Solace. Hun var for ung på den tiden til å ha en rolle som var forelsket i en hemmelig agent. Men hun har blomstret opp til en fantastisk overveldende ung kvinne og vil se perfekt ut i Daniel Craigs armer, forteller en kilde.

Modell og Woody-film
I tillegg til å være indisk skuespiller er Pinto profesjonell modell og derfor har den vakre skuespillerinnen også en annen karriere å falle tilbake på.

Selv om Bond-rollen ikke er bekreftet ennå, har hun også andre planer: En filmrolle som allerede er avklart er at hun spille i Woody Allens nye film sammen med skuespillere som Josh Brolin, Anthony Hopkins, Antonio Banderas og Naomi Watts. Filmingen starter denne sommeren.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.