*Nettavisen* Nyheter.

Blir kalt «hjernedød bimbo»

Foto: (Splash)

Men tror du denne 22-åringen bare er «dum og deilig» tar du grundig feil.

02.01.13 20:24

(SIDE2): Hun har brukt flere titusener på brystimplantat, sminke og klær for å se ut som Barbie. Men britiske Charlotte Poole er beviset på at man ikke skal dømme folk etter hvordan man ser ut.

Forhåndsdømmer
Da hun var 15 år gammel ble Charlotte Poole besatt av å se ut som en Barbie-dukke. Derfor begynte hun å gå i trange korsett-antrekk, farget håret sitt platinablondt og hun forstørret brystene sine til en F-cup.

Og reaksjonene lot ikke vente på seg etter at 22-åringen endret på sitt utseende. Poole har flere ganger fått høre fra andre kvinner at hun er en «hjernedød bimbo», men blondinen er langt i fra dum.

Kun 22 år gammel har hun fullført sin jurist-utdannelse, og nå studerer hun på mastergradnivå i «markedføring for motebransjen», skriver Daily Mail.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Folk blir veldig overrasket da de finner ut at jeg tar en mastergrad. Jeg gidder ikke å gjøre det til noe stort poeng at jeg studerer det jeg gjør, men det er allikevel gøy å se reaksjonen til folk. Noen mennesker kan si de mest forferdelige ting eller påstå at jeg er dum bare fordi jeg har på meg korsett og har blondt hår, men i slike situasjoner er det ikke jeg som driter meg ut, sier 22-åringen som også jobber som servitør i den kjente restaurantkjeden «Hooters».

Poole forteller at det er jenter som har kalt henne både dum, lett på tråden og hore. Hun mener det er viktig å få folk til å forstå at selv om man ser ut som man gjør, så betyr ikke det at man er en idiot. Den flittige studenten er lei av at mange dømmer folk uten å kjenne dem. Derfor ønsker hun nå å gå frem som et prakteksemplar på at man ikke skal bry seg om hva andre tenker eller at noen skal hindre deg i å fullføre dine drømmer.

Fan av Pamela Anderson

- Jeg har alltid elsker barbie-dukker og etter jeg så Melinda Messenger og Pamela Anderson på TV ville jeg også ha det klassiske Barbie-utseendet med store pupper, blondt hår og rosa lepper.

Til tross for hvordan hun ser ut tar hun jobben sin veldig seriøs og Charlotte er også klar over at det ikke alltid er like passende med «Barbie-looken»

Klikk på bildet for å forstørre.

- Studiene kommer først. Jeg har på minimal med sminke og passer på å se bra ut på håret da jeg for eksempel hvis jeg skal på jobbintervju eller lignende. Jeg vet hvilke steder og tidspunkt det passer seg med «barbie-looken» og ikke.

Charlotte har også sin egen blogg og der beskriver hun seg selv som en feminist, ateist og vegetarianer. På nettsiden finner man også flere sitater fra Charles Darwin og Leo Tolstoy.

Respekt fra kjæresten
Poole er sammen med 23 år gamle Samuel Pyle og paret har holdt sammen i fire år. Kjæresten sier at han liker henne beste med en naturlig look og at Charlotte ser aller best ut på morgenen med rufsete sovesveis og sminkefritt ansikt. Allikevel støtter han sin kjære:

- Et kjæresteforhold kan ikke bare være basert på hvordan partneren ser ut. Selvfølgelig synes jeg at hun er vakker, men i tillegg er hun intellektuell og min bestevenn, skryter Pyle.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag