*Nettavisen* Nyheter.

Blir på Valle

Vålerenga blir på Valle, men må forbedre fasilitetene for spillere og publikum.

- Vi spilte høstsesongen i 2. divisjon på Valle i fjor. I år satser vi på å være her hele sesongen. Det er Valle som er hjemmebanen vår og da føles det ikke naturlig å spille hjemmekampene på Voldsløkka, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Som et ledd i arbeidet med å innføre klubblisens også i 2. divisjon stilles det nå større krav til klubbene når det gjelder fasiliteter for spillere og publikum.

- I fjor fikk vi dispensasjon fra en del krav slik at vi kunne fullføre sesongen på Valle. I år har vi fått en liste over ting som må utbedres. Det gir klubben en utfordring i tiden som kommer.

Vålerenga må blant annet sette opp et gjerde rundt banen samt utbedre innbytterboksene. Det største løftet blir likevel å få på plass en tribune.

- Vi har fått beskjed om at vi må ha en tribune som rommer 300 tilskuere. Vi har foreløpig ikke fått noen tidsfrist, men det er klart at vi må gi publikum bedre fasiliterer om vi ønsker å spille i 2. divisjon i årene som kommer. Når lisensen blir innført har vi ikke noe valg.

Vålerenga 2 serieåpner mot Flekkerøy på bortebane tirsdag 14. april. Første hjemmekamp er mot Pors mandag 20. april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.