RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir radiovert - tar hevn

Sist oppdatert:
Kronprinsessens far blir radiovert. Nå gleder han seg til å ta igjen for all mediehets han selv er blitt utsatt for.

(SIDE2): Radioprogrammet som skal gå på Radio Søgne like utenfor Kristiansand har premiere 29. januar og skal sendes en gang i uken.

- Jeg gleder meg til å ta litt igjen. Jeg har selv blitt mye brukt og misbrukt i media. Jeg kunne tenke meg å gi for eksempel Otto Jespersen et spark her eller der, sier Høiby til P4.

Høiby lover også at programmet skal inneholde solskinnshistorier og masse glimt i øyet - som en motvekt til alt det triste ellers i verden.

- Det skal være et program hvor vi forsøker å få fram litt gladmeldinger. La oss si en nabo vinner i Lotto, en katt som er kommet til rette, eller en kanarifugl som er funnet igjen. Det behøver ikke være så store ting, men det må være positive ting, fortsetter han til radiokanalen.

Programmet heter «Skjer det så skjer det» og Sven O. Høiby har selv bestemt at Frank Sinatras klassiker «My way» skal være vignetten.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere