Blir rik på Blomster-Finn

De som satte penger på Finn Schjøll som vinner av «Skal vi danse», kan se frem til klingende mynt i kassen hvis blomstermannen vinner.

21.02.06 09:10

(SIDE2): Oddsen på at Finn Scjøll vinner «Skal vi danse» var på 11.00 hos oddsselskapet Betandwin.com da programmet hadde premiere i januar. Det betyr at de som satte penger på Finn som vinner dengang da, kan få elleve ganger pengene igjen dersom han går hen og vinner hele konkurransen. Og nettopp det er ikke så usannsynlig.

- Tufte-effekt
For til tross for manglende rytme og dommerslakt hver eneste helg, ser det likevel ut til at Blomster-Finn seiler opp som en av favorittene til å vinne konkurransen. Senest søndag klarte han nok en gang få seerne på sin side.

Da var det Anita Moen og Thomas Kagnes som måtte forlate konkurransen til tross for at de hadde mye høyere poengsum enn Schjøll og partner Lena Granaas Lillebø.

- Det kommer ikke som noen stor overraskelse på oss internt. Vi snakket om Blomster-Finn i forkant av showet, fordi han kan få mange stemmer, i vinden av Tufte-effekten. Folk liker at mannen på gata prøver seg i noe nytt, det skaper engasjement og oppmerksomhet. Men jeg tror absolutt ikke at Finn står igjen som vinneren. Til det er Moholt og partneren altfor gode, sier markedssjef i oddsselskapet betandwin.com Allan Aasterud til side2.no.

Tjener ikke på Moholt
En annen favoritt, både hos bookmakere og dommere, er Kathrine Moholt. «Bonderomantikk»-programlederen har lavest odds med 2.25. Dermed er det liten gevinst å hente for dem som satser penger på henne.

- Moholt er i en egen klasse, og samarbeidet med partneren gnistrer. Og det er flere bønder enn blomsterhandlere og frokost-TV seere i Norge, og det skal derfor ikke mangle på støtte fra det norske folk, spår Aasterud.

Det er ikke bare Finn Schjøll man kan gjøre gode penger på. Av de som er igjen hadde Otto Robsahm en startodds på 14.00. Der har imidlertid oddsen steget ytterligere. Setter du penger på kjendis-snekkeren nå, får du 19 ganger pengene igjen. Komikeren Terje Sporsem startet på 9.00 i odds. Han er nå nede i 6.00

TV 2 har planer om å lage en ny runde med «Skal vi danse»

Oddsen per dags dato (20.02.05):

Kathrine Moholt 2.25
Finn Schjøll 3.50
Guri Schanke 4.00
Terje Sporsem 6.00
Otto Robsahm 19.00

Side2 tv-guide følger realityseriene her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.