RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blodet "størkner" for Stordalen

Sist oppdatert:
Choice-sjefen Peter A. Stordalen mener nå å spore en bedring i hotellmarkedet etter at blodet ha flytt i gatene. Det er imidlertid fortatt røde tall i Choice Hotel
- Vi er meget fornøyd med 1. kvartal, hvor vi fortsetter å øke vår markedsandel og forbedrer våre driftsmarginer. Det synes nå åpenbart at blodet som har rent i gatene er i ferd med å størkne - i hvert fall høyt oppe i gata der vi sitter , sier konsernsjef Petter A. Stordalen i en kommentar til første kvartals tallene.

Choice kan vise til et underskudd på 19,1 millioner kroner i første kvartal, en klar forbedring fra minus 46 millioner i samme periode i fjor.

Omsetning endte på 767,5 millioner kroner, opp 99,5 millioner fra samme periode i fjor. Choice oppnådde et driftsresultat på minus 30,5 millioner kroner, mot minus 40,2 millioner kroner i samme periode i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere