RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blodfan sikret seg Madonna-klær

Sist oppdatert:
- Madonna er den største stilinspirasjonen som finnes, sier Sandra Jensen.

(SIDE2): Torsdag ble Madonnas kolleksjon for Hennes og Mauritz lagt ut for salg. Trykket utenfor inngangsdøren på Karl Johan var ikke like stort som da Victor & Rolf, Karl Lagerfeldt eller Stella McCartney designet for kleskjeden.

Men det var likevel nok av ivrige Madonna fans som hadde tatt turen for å sikre seg pop-dronningens klær. To av dem var Jeanette Hove Nordhagen og Sandra Jensen.

- Vi er store Madonna fans. Hun er den største stilinspirasjonen som finnes. Hun er en levende gudinne, sier venninnene, som har vært fans siden tidlig på 1980-tallet.

Se bilder av Madonnas kolleksjon nederst på siden.

Enkel stil
Jeanette og Sandra påpeker at Madonnas klær er veldig enkle i forhold til hva de var tidligere. Artisten har funnet en klassisk og elegant stil.

Blant Jeanette og Sandras Madonna-kupp fantes sorte kjoler, bluse, turban, pumps i sølv, belte, skjerf, skjørt og veske.

Stolt H&M
Presseansvarlig ved Hennes&Mauritz, Guro Forseth, forteller at Madonna har plukket ut sine favorittplagg og laget kolleksjonen sammen med sjefdesigner Margareta van den Bosch.

- Kolleksjonen er veldig klassisk, med innslag fra Asia og 70-talls retro. Det er en bred kolleksjon, slik at kunden kan sette sammen sine egne antrekk og få sin egen stil, sier Forseth.

- Vi er svært stolte over å samarbeide med Madonna. Hun har vært et stilikon over flere tiår.

Designers dom
Designeren Cecilie Melli hadde også tatt turen på åpningen i dag. Hun synes imidlertid kolleksjonen var noe enkel.

- Jeg tenkte å kikke litt, jeg synes kanskje det var litt «basic», men det står jo Madonna på, sier Melli og smiler.

- Mitt humør i dag er at det er litt basic, men jeg elsker Madonna.

LES SAKEN: Designerens besettelse.

Dette får du
Madonnas kolleksjon består av rundt 30 plagg. Fargene består av mye sort og hvitt, med innslag av lyserosa. Videre finnes blant annet skinnjakker som både er lange og korte, blazere, topper, bluser, pumps, solbriller, skjerf og kjoler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere