RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blodig familiekrangel

Sist oppdatert:
O.J. Simpson ble skadet og politiet tilkalt.

(SIDE2): O.J. Simpson blødde fra munnen og leppen, og fikk et kutt i bakhodet etter en krangel med sin egen datter.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Drikkeproblemer
Arnelle Simpson (39), som er O.J.s eldste datter, skal ha kranglet med farens nåværende kjæreste, Christie Prody i O.J.s hjem i Miami søndag. Dette skal ha utløst dramatikk.

- Arnelle hadde en krangel med Christie, på grunn av oppførselen til Christie. Det var det som startet det hele. Christie har drikkeproblemer, og Arnelle ble sint. O.J. sa «Ikke snakk til henne på denne måten», og Arnelle skal ha dyttet han, skal en kilde ha sagt ifølge Pereshilton.com.

Politiet ble så tilkalt, og selv om politirapporten beskriver O.J.s skader, står det ingenting om at det var et fall som forårsaket de.

Bitter
Årsaken til krangelen skal være at Arnelle var rasende på faren fordi han ikke gir penger til hennes mor, som må jobbe på et supermarked for å overleve, mens han gladelig gir penger til sin kjæreste Prody.

Rapporten sier også at Arnelle fortsatt er bitter på faren, fordi han dumpet hennes mor for å gifte seg med Nicole Brown Simpson.

Hvorfor hun ikke er lettet over at moren ble dumpet kan man kanskje fundere over, siden Nicole Brown Simpson ble myrdet i 1995 og O.J. ble funnet skyldig for mordet av en sivil jury i 1997.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere