RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blogg om din egen stil - og vinn

Har du en egen stil? Vet du hva du kommer til å velge når solen stikker ordentlig fram til våren? Da kan du vinne veske og pung fra Diesel.

(Side2): Er du en av bloggerne som er over gjennomsnittlig interessert i mote så har vi en utfordring til deg. Vi har lyst til å vite hvilken stil du kommer til å velge når våren og sommeren kommer.

Din stil kan gi deg premie
Det betyr at vi vil at du skal grave fram klærne du har lagt bakerst i skapet gjennom de kalde og ufyselige vintermånedene, ta de på og vise oss din stil, ditt vår/sommer-antrekk. Om det er gamle greier du bruker på nytt, eller noe du allerede har innkjøpt som skal brukes i den varme solen er opp til deg. Etter at du har fått på deg fillene og fått det hele avbildet (eventuelt om du er sjenert nok så er det greit med et bilde av kun klærne, men klær uten mennesker er som brødskive uten syltetøy), så vil vi ha ditt blogginnlegg.

For å sende inn ditt blogginnlegg til oss hopper du bare rett inn på Side2s eget bloggmagasin: www.side2blogg.no, og pinger ditt innlegg der (se etter firkanten hvor det står «Send inn ditt innlegg her for å komme med på Side2blogg.» For at vi skal vite at du faktisk er med på denne konkurransen må du legge link til denne artikkelen.

En vinner vil stikke av med en fet veske og en fet pung direkte fra Diesels hemmelige lager som vi har klart å bryte oss inn i for å hente ut det vi likte aller best. Eventuelt det vi fikk av Diesel når vi fortalte hva ideen vår var. Du kan selv velge.

For å være med i konkurransen må du blogge før datoen på datamaskinen din sier 1.mars, og husk at du også må pinge innlegget for at du skal være med.

Oppsummert:

1. Finn fram klær til et vår/sommer-antrekk
2. Ta et bilde av klærne, helst med deg inne i dem - men det går greit om du ikke er det også.
3. Lag et blogginnlegg hvor du forteller om stilen du har valgt og lenker til denne artikkelen så vi vet du er med i konkurransen
4. Ping innlegget ditt på www.side2blogg.no
5. Vent på at det blir den 1.mars slik at du kan gå til www.side2.no for å se om du vant (NB! Du kan jo besøke Side2 før også, kan jo hende det kommer flere interessante artikler.)

PS! Skulle du ikke vinne så kan det fort skje at du vil få en link fra artikkelen vi skriver til slutt om konkurransen. Det betyr jo igjen litt trafikk på din blogg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere