RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blogg som en superstjerne

Sist oppdatert:
Sjekk hvordan Gwen Stefani gjør seg klar til photoshoot - og lær å blogge som en superstjerne.

(SIDE2): På ME finner du nå en rykende fersk webisode fra superstjernen Gwen Stefani. I den tredje episoden får vi følge henne på photoshoot hvor coveret på hennes kommende album blir til, samt alle pressebildene i forbindelse med slippen.

I tillegg spiller Gwen inn en ny sang med en gammel kjenning... Her ser du webisode 3.

Nytt soloalbum
Übertrendy Gwen Stefani slipper «The Sweet Escape», sitt andre soloalbum, den 4. desember.
På ME vil du til enhver tid finne den siste informasjonen om Gwen og hennes liv i form av webisodes, hvor Gwen har blitt fotfulgt av et kamerateam i perioden rundt lanseringen av albumet. I tillegg til webisodene finner du spennende informasjon, live materiell, bloggnyheter og bilder på Gwens ME profil.

Klikk her for å se profilen i sin helhet.

Blogg som en superstjerne
Vil du leve som en superstjerne og rapportere fra hendelser i ditt liv du også? På lik linje som Gwen Stefani kan du oppdatere alle rundt deg gjennom en blogg.

Skal du ut å reise? Kanskje du skal du på konsert med en superstjerne? Eller er det noe annet morsomt du gleder deg til som du også vil fortelle nye og gamle venner om? Bloggen på ME er det perfekte stedet å dele opplevelsene dine.

ME er en tjeneste for deg og dine venner. Her kan du vise hvem du er i en egen profil, være med i klubber som har temaer du brenner for, diskutere og chatte.

ME - deg og dine venner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere