*Nettavisen* Nyheter.

Blogger ikke bare om pupper

Foto: Paul weaver/Mediehuset Nettavisen

Vi løftet blikket og tok et intervju med «puppebloggeren» Victoria.

23.09.09 14:36

(Side2:) 22 år gamle Victoria Serine Møller har fått mye oppmerksomhet om sin blogg «Living the life in Silicon Valley» hvor hun er meget åpenhjertig om et par med kroppsdeler og mye annet.

Victoria er utdannet og jobber som frisør, og er opprinnelig fra Skedsmokorset. Hun startet sin blogg i mai i år, og ble meget raskt populær. For øyeblikket er hun en av de 30 mest leste bloggene på blogg.no, hvor hun blant annet kjemper mot Helene Rask i popularitet.

- Jeg begynte med blogg selv fordi jeg leste så mange blogger selv, og tenkte det ville være morsomt å prøve. Stort sett så blogger jeg om overfladiske og morsomme ting. Jeg gidder ikke å blogge om hverdagslige ting.

At bloggen hennes skal tas seriøst er Victoria sterkt imot:

- De som tar det seriøst må være dumme. Jeg fokuserer på humor og tuller mest med meg selv. Alt for detaljert beskrivelse av dagen blir ofte veldig kjedelig. Hva skal jeg egentlig si? Det er jo bare tull.

Det hele sies med et smil og litt latter. Bloggen er en hobby, det er ikke livet. Likevel blogges det mye om hennes egen person, og spesielt hvordan hun ser ut. En melding til de som klager på hennes utseende har hun likevel:

- Det er kanskje greit å se på seg selv litt. Jeg tviler på at de ser så godt ut selv de som mener så mye om mitt utseende. Uansett hadde det sikkert være noe feil, det er jo alltid noen som skal klage og være misfornøyde.

Hyggelige lesere
Selv om det mange ganger kan komme negative kommentarer så er Victoria veldig fornøyd med leserne sine:

- Leserne er veldig hyggelige, men de kan noen ganger de gå litt over streken. Håpet er at folk flest som besøker meg skjønner humoren.

Det er viktig for Victoria å understreke at gode lesere som vil lese bloggen er noe av det beste man kan ha, men å ha besøkende som bare vil gi negative tilbakemeldinger er ikke like gøy. Victorias egen bloggsmak er enkel:

- Jeg liker blogger som er som min - de som ikke tar seg selv så veldig høytidelig. Jeg liker ikke moteblogger, og synes de bloggene som kun fokuserer på dagens outfit er uinteressante.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Likevel vil hun gjerne påpeke at hun ikke vil bestemme over hva andre skal drive med:

- Nei, nei - alle må få blogge om det de selv ønsker.

Bloggtips
Med den suksessen Victoria har hatt så er det naturlig å spørre om hun har noen tips til andre bloggere. Hun tenker seg lenge om før hun svarer oss.

- Ikke skriv alt du gjør. Det er ikke alt for interessant å lese at du har spist brødskiver til frokost. Bruk humor og sats på det du selv ønsker. Ikke la leserne styre deg.

Selv var hun oppe på en fjerdeplass blant de mest populære bloggerne i høst. Det hele skyldes fokus fra VG på hennes videoinnslag i bloggene.

- Ja, jeg var høyt oppe etter at VG skrev om meg. Det var ikke bare gøy. Jeg vil at folk som leser meg skal like bloggen og har ikke noe mål om å bli nummer 1.

Klikk på bildet for å forstørre.

Negativ oppmerksomhet etter VG-oppslag
Etter oppslaget «Videoblogger om puppene» på VG ble det også mange negative kommentarer på bloggen til Victoria:

- Det virker jo på det oppslaget som om jeg kun blogger om disse puppene. Den eneste grunnen til at jeg laget videobloggene slik var at jeg fikk så mye spørsmål om det at jeg følte at jeg måtte svare.

Svare gjorde hun også med videoblogg og bildebevis. De negative kommentarene som kom på bloggen var ikke spesielt hyggelige.

- Det var veldig mye negativt, men jeg mener jo at hvis du ikke liker det du leser så kan du bare la være å besøke bloggen, verre er det ikke.

Presset som kom førte til at det ikke ble like morsomt å blogge:

- Jeg følte et press for å blogge, nesten som at jeg ble tvunget til det og det likte jeg ikke. Når det bare er gøy er det lett og morsomt, men når det er noe man føler at man må gjøre blir det ikke noe jeg har lyst til å gjøre i det hele tatt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Glad i pupper
Victoria har hatt to silikonoperasjoner i brystene, og er kanskje ikke helt ferdig:

- Nei, det blir litt slik at man alltid vil ha mer. Jeg liker pupper veldig godt og er vel nesten avhengig av å gjøre noe med det. Man blir liksom ikke fornøyd. Jeg elsker pupper.

Victoria ler litt av seg selv når hun sier det, og rister på hodet av seg. Hun benekter likevel at det er for å få oppmerksomhet av andre at hun gjør det:

- Nei, jeg gjør det for meg selv. Jeg vil ikke være noe silikonforbilde, selv om jeg nesten føler at jeg har blitt det.

Operasjonene var basert på at hun selv ikke var fornøyd med sine egne bryster, og ville gjøre noe med det.

- Det var deilig å få bort de «miniatyrpuppene jeg hadde.» Operasjonene gjorde ikke vondt og det eneste som er litt vanskelig noen ganger er å finne klær jeg kan bruke.

Siden hun selv har fokusert på at hun er så fornøyd med sine store bryster har en del besøkende kommentert at de er fornøyd med sine som er av mindre størrelse. Til det har hun en ting å si:

- Flate pupper kan selvfølgelig være fint, men ikke på meg.

HTML EMBED

Driver pappa gal
Etter VG-oppslaget ringte faren til Victoria til henne, letter oppgitt:

- Ja, han blir sliten av meg. Han sa han hadde gått inn på VG på nett og lå i sjokk på gulvet. Syntes nesten litt synd på ham da, men han tar det egentlig helt fint.

Venninnene til Victoria liker hennes blogg godt, men har blitt veldig opptatt av hvordan de ser ut på bilder:

- Før var det litt slik at de bare syntes det var gøy at jeg blogget, men nå er det veldig bestemte på hvilke bilder de vil at jeg skal legge ut. De vil vel se bra ut de også.

Når det gjelder hvorfor folk besøker bloggen hennes tror Victoria at det kun er god, gammeldags nysgjerrighet som driver dem:

- Det er jo rart at folk bruker varme sommerdager på å lese blogger, men det blir vel litt slik som en realityserie - man må bare følge med?

HTML EMBED

Modellkarriere?
En karriere innenfor modellyrket har ikke Victoria vurdert i det hele tatt.

- Nei, hva skulle det blitt? Puppemodell? Jeg har blitt fotografert i undertøyet, men det er mest for min egen del. Det er alltid morsomt å se hvordan man ser ut på bilder.

Glamouryrket tror hun ikke noe på for sin egen del.

- Det tror jeg ikke er noe for meg, jeg er frisør og vil kanskje fortsette med det. Ellers ser det jo morsomt ut å være sekretær.

Helt til slutt i intervjuet spør Victoria selv følgende:

- Du, utenfor her så jeg Frelsesarmeens suppekjøkken. Tror du det er mulig å jobbe der gratis noen dager?

Akkurat det får Frelsesarmeen besvare.

Her finner du Victorias blogg

Finn flere blogger på Blogglisten her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.