Blogger om kjæreste-flausen

Mandag avslørte Side2 at Se og Hørs oppslag om at Christian Stenseng og Sandra Lyng Haugen var et nytt par bare var tull. Nå får de støtte fra fansen.

01.02.06 10:45

(SIDE2): I går kunne du lese på Side2 at de to benektet at de er et nytt par. Disse uttalelsene kom i etterkant av et forsideoppslag i Se og Hør.

Tirsdag trykket ukebladet en artikkel om at de to var et par. Saken var frontet på førstesiden med tittelen:

«Sandra etter bruddet: Fant lykken med Idol-Christian»

Begge uttalte samme dag til Side2 dette ikke stemte.

- Å tro at man er par bare for at man henger sammen, er en noe rar antagelse. Jeg kan bekrefte at vi ikke er kjærester, uttalte Christian til Side2 tirsdag.

Blogger om oppslaget
De to er også blant kjendisene som har bildedagbøker på Side2 .

Christian la tirsdag inn et bilde av seg selv sammen med Sandra og Tone Damli Aaberge - med følgeteksten: «Her er jeg med to av mine gode VENNER.»

Klar tale fra Sandra
Reaksjonene lot ikke vente på seg fra leserne. Over 50 kommentarer har kommet inn, og mange av dem kommer fra fans som ønsker å støtte den tidligere Idol-deltakeren.

- Det er helt sykt det som foregår altså. At man må gå så langt, kan ikke ha jentevenner jo, føler med deg Christian, ler bare av det jeg og, skriver en leser i bloggen hans.

Sandra har også tatt opp saken i sin blogg. Mens Christian valgte en morsom inngang på sin kommentar til det hele, går hun rett på sak.

Hun valgte tirsdag kveld å poste en faksimile av Se og Hørs forside med følgeteksten «dette er BARE tull». Dette innlegget har også vakt reaksjoner fra leserne som har fulgt saken.

Du kan se kommentarene og bildene fra både Christian Stenseng og Sandra Lyng Haugen ved å besøke bloggene deres. De finner du ved å klikke på lenkene under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.