RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat

Bloggfinalist: Kristina Andersen

Kristina er en av tolv finalister. Les hennes appell her.

(SIDE2): Når Norges mest elskede blogg skal kåres skal tolv finalister få muligheten til å holde sin appell på Side2. For fram til 10. oktober vil Side2 og bloggernes lesere gi sine stemmer til den de mener fortjener tittelen.

Sjekk ut alle finalistene og stem på din favoritt her.

Les også:


Kristina er en av de tolv finalistene, hun skriver bloggen Kristinaandersen.no og her er hennes appell:

– Jeg er ei jente de fleste kan kjenne seg igjen i, og jeg viser hverdagen min både på godt og vondt. Ingen er perfekte, enten man er blogger eller ikke. Jeg er ei glad, fornøyd og livlig jente – som sjeldent sitter stille.

Når man har en stor blogg føler jeg at det er viktig å ikke legge stort kjøpepress på unge jenter, så på min blogg får dere ikke bare se dyre merkeklær og vesker – men heller mye av klær fra kjedene de fleste har råd til å handle hos. Jeg kjemper veldig for dyrenes rettigheter, og er et aktiv medlem i Dyrevernalliansen – noe som også kommer fram på bloggen.

På bloggen min kan du lese både om mote, skjønnhet, trening og hverdagen min – jeg skriver veldig variert og bruker mye bilder. Ved siden av alt dette, er jeg også opptatt av å ta opp viktige temaer. For tre uker siden var jeg blant annet i Afrika, hvor jeg jobbet som frivillig og var med å gjøre en forskjell for menneskene der nede. Jeg føler det er viktig å vise hvor godt vi har det i Norge, og hvor utrolig viktig det er å gi en hjelpende hånd til de som trenger det. Som blogger er jeg klar over at jeg har en god mulighet til å påvirke, så derfor velger jeg å bruke kraften min så positivt som jeg kan klare.

Selv føler jeg at jeg er et sunt forbilde når det kommer til kropp, trening og mat. Her går det i verken slankeshakes eller lavkarbo, men sunn normal mat og riktig trening. Det er gøy å vise at man ikke trenger ekstreme tiltak for å komme i form, og det er virkelig godt å se at så mange jenter blir påvirket positivt. Jeg håper å vinne "Norges mest elskede blogg" fordi jeg føler at jeg skiller meg ut i bloggnorge, og dersom dere føler det samme og liker bloggen min – setter jeg stor pris på hver eneste stemme.

Gi Kristina Andersen din stemme her.

Dette får vinneren
Personen bak bloggen som blir kronet med tittelen Norges mest elskede blogg 2012 får selvsagt ære og berømmelse, i tillegg til en makeuppakke fra Artdeco verdt 5000 kroner og en ring fra nettbutikken 21 Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere