*Nettavisen* Nyheter.

Bloggfinalist: Tegnehanne

Foto: Tegnehanne.no

– Jeg har en regel om at hvis jeg ikke selv ler av innlegget mitt minst én gang mens jeg skriver det, så kan jeg ikke poste det.

05.10.12 10:19

(SIDE2): Blant årets finalister som kjemper om tittelen Norges mest elskede blogg finnes det noen gjengangere fra 2011. En av de er Hanne Sigbjørnsen, jenta bak bloggen Tegnehanne.no. I fjor nådde hun ikke helt til topps, men om det er hennes tur i år er det du som bestemmer.

Se alle finalistene og stem på din favoritt her.

Les også:

Fram til Side2 og Artdeco presenterer vinneren onsdag 10. oktober får alle tolv finalister mulighet til å holde hver sin appell på Side2. Her er Tegnehannes appell:

Bloggen min består av tekst og tegneserier, og er en blanding av anekdoter fra mitt privatliv og observasjoner fra hverdagen min og andres. Utgangspunktet for å starte bloggen var at jeg ville lage noe som jeg selv ville lest, så jeg håper dere liker den også! Jeg har i alle fall en regel om at hvis jeg ikke selv ler av innlegget mitt minst én gang mens jeg holder på å skrive det, så kan jeg ikke poste det.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Hanne Sigbjørnsen

Jeg blir selvfølgelig veldig glad om noen har lyst til å stemme på meg. Jeg er en person som aldri har fest hjemme, fordi jeg er redd bare én person møter opp, og at vi må sitte der hele kvelden i pinlig stillhet fordi han eller hun ikke tør å gå hjem. Jeg er dermed også en person som hater å være med i slike popularitetskonkurranser i fare for at ingen gidder å stemme på meg. I dette tilfellet er det derimot ikke slik. Jeg føler forholdet mitt til leserne er litt som et kjærlighetsforhold. I starten var det nytt og spennende, og jeg var ikke helt sikker på hvor jeg hadde de. "Vil de stemme på meg? Kommer de fortsatt til å lese om jeg poster noe Kristian Valen-dårlig? Kan jeg skrive dette?". Nå har det imidlertid gått over til at jeg føler meg mer trygg på at noen kommer faktisk til å stemme, og jeg mister ikke alle leserne selv om jeg poster noe som ikke helt holder mål. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men jeg er bare så utrolig takknemlig for at jeg har dere, og jeg har hatt det beste året i mitt liv takket være dere!"

Gi Tegnehanne din stemme her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette får vinneren
Personen bak bloggen som blir kronet med tittelen Norges mest elskede blogg 2012 får selvsagt ære og berømmelse, i tillegg til en makeuppakke fra Artdeco verdt 5000 kroner og en ring fra nettbutikken 21 Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.