RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blom fortsetter på rett spor

Sist oppdatert:
Kartselskapet Blom fortsetter å vise en positiv trend både på bunnlinjen og på ordresiden. Nå varsler selskapet teknologifokus
Blom kan vise til et overskudd før skatt på 5,5 millioner kroner i tredje kvartal, mot et underskudd på 4 millioner kroner i samme periode i fjor.

Som følge av oppkjøp og organisk vekst har osmetningen økte fra 28 millioner i fjor til 51 millioner i årets tredje kvartal.

Blom melder nå om en kontraktsportefølje som var verdt 190 millioner kroner ved utgangen av kvartal, en økning på 44 prosent i forhold til samme periode i fjor.

Driftsresultatet endte på 5,8 millioner kroner, opp fra minus 4,2 millioner i samme periode i fjor.

Retter fokus på teknologi

- Det synes nå klarere enn noen gang tidligere at de siste års teknologiske utvikling for alvor vil sette sitt preg også på etterspørselen etter geografisk informasjon. Etterspørselen etter slik informasjon forventes i større grad å bli knyttet opp til applikasjoner rettet mot den enkelte forbruker. Blom vil i tiden fremover analysere hvorledes selskapet best skal nyttiggjøre seg denne utviklingen, melder selskapet.

Blom vil bruke sin sterke plattform i det nordiske markedet til ekspansjonen inn i dette området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere