RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blom styrker ledelsen

Sist oppdatert:
Kartselskapet Blom har ansatt ny teknisk direktør og ny forretningsutviklings direktør. Les mer her:
Blom melder i dag at de har ansatt Jan Erik Braathen og Arne Saugstad som henholdsvis CFO og Business Development Director. Begge rapporterer til adm. direktør Dirk Blaauw.

- Jan Erik Braathen, kommer fra Luxo ASA hvor han er med i konsernledelsen og arbeider som CFO. Braathen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og MBA fra Darden. Han har jobbet flere år som rådgiver innen finansbransjen i selskaper som First Securities og Goldman Sachs. Videre har han arbeidet flere år i Storebrand, hvor han bla har vært konstituert finansdirektør, konsernkontroller og Vice President i finansavdelingen, skriver selskapet i en melding.

- Arne Saugstad arbeidet sist i UPC Norge hvor han var med i ledergruppen og var regionsdirektør med drift og salgsansvar for UPC`s kontorer utenfor Oslo. Saugstad er siviløkonom & MBA fra USF i Florida og har i tillegg gjennomført International Executive Program ved Insead. Han har jobbet mange år med internasjonal forretningsutvikling i selskaper som Nera og Zenitel. Tidligere har han bla. etablert et joint venture i Pakistan og gjennomført en due diligence av et selskap i India, skriver selskapet i meldingen.

Ansettelsene er et viktig ledd i oppbyggingen av en slagkraftig konsernledelse i Blom ASA. Målet er nå å ta ut de synergiene som eksisterer på tvers av selskapene i Blom gruppen på produktsiden, samt å styrke plattformen for videre vekst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere