*Nettavisen* Nyheter.

Blond og brystfager

Foto: (Allover Press)

Mischa Barton (24) i full prakt på den franske Rivieraen.

22.05.10 14:47

(SIDE2): I god gammeldags Hollywoodstil entret Mischa Barton den røde løperen i Cannes.

Se flere bilder av Mischa Barton i Cannes bildekarusellen under!

I en fotside kjole med slep, og fjærdetaljer viste hun franskmennene hvordan man kler seg til fest. Og selv om hun så fantastisk ut i den vakre kjolen, var det skuespillerens dype utringning som fikk størst oppmerksomhet.

Mest sannsynlig kan hun takke en svært god push-up BH for at hennes attributter struttet ekstra denne kvelden, og selv så det ut til at hun var svært godt fornøyd med resultatet.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Fra brunette til blondine
Det er i forbindelse med den pågående filmfestivalen på den Franske Rivieraen, den vakre 24-råningen er i byen for å få med seg festlighetene.

Hun skal ha vært med på flere glamorøse arrangementer de siste dagene, men på torsdag var det skuespilleren selv som sto for glamouren.

I februar i år gikk «OC»-skuespilleren fra brunette til blondine, og de lange lokkene, blonde stod i svært god stil til den glamorøse kjolen.

Auksjon
Barton var ikke eneste kjendis på gjesteliten til amfAR (The Foundation for AIDS Research) Ballet, som ble holdt på Hotel du Cap i Cannes. Paris Hilton, Kirsten Dunst og Kristin Scott Thomas var andre Hollywood-navn som har blitt nevnt i forbindelse med auksjonen.

Den årlige auksjonen samler inn penger til AIDS-forskning, og et signert bilde av Karl Lagerfeldt samt en Audi sportsbil var noen av tingene som stod på auksjonslisten.

HTML EMBED

SE FLERE BILDER HER:

3290

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.