RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blond og brystfager

(Allover Press)
Sist oppdatert:
Mischa Barton (24) i full prakt på den franske Rivieraen.

(SIDE2): I god gammeldags Hollywoodstil entret Mischa Barton den røde løperen i Cannes.

Se flere bilder av Mischa Barton i Cannes bildekarusellen under!

I en fotside kjole med slep, og fjærdetaljer viste hun franskmennene hvordan man kler seg til fest. Og selv om hun så fantastisk ut i den vakre kjolen, var det skuespillerens dype utringning som fikk størst oppmerksomhet.

Mest sannsynlig kan hun takke en svært god push-up BH for at hennes attributter struttet ekstra denne kvelden, og selv så det ut til at hun var svært godt fornøyd med resultatet.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Fra brunette til blondine
Det er i forbindelse med den pågående filmfestivalen på den Franske Rivieraen, den vakre 24-råningen er i byen for å få med seg festlighetene.

Hun skal ha vært med på flere glamorøse arrangementer de siste dagene, men på torsdag var det skuespilleren selv som sto for glamouren.

I februar i år gikk «OC»-skuespilleren fra brunette til blondine, og de lange lokkene, blonde stod i svært god stil til den glamorøse kjolen.

Auksjon
Barton var ikke eneste kjendis på gjesteliten til amfAR (The Foundation for AIDS Research) Ballet, som ble holdt på Hotel du Cap i Cannes. Paris Hilton, Kirsten Dunst og Kristin Scott Thomas var andre Hollywood-navn som har blitt nevnt i forbindelse med auksjonen.

Den årlige auksjonen samler inn penger til AIDS-forskning, og et signert bilde av Karl Lagerfeldt samt en Audi sportsbil var noen av tingene som stod på auksjonslisten.

SE FLERE BILDER HER:

3290

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere