RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blonde kjekkaser

Det er ikke lenger bare damene som mener at blondinene har det mer morro, noen av Hollywood-gutta har hengt seg på de også.

(SIDE2): Det har alltid vært mange i Hollywood som har gått fra å være brunetter til å bli blondiner, men denne gangen er det gutta som går fra mørk til blond.

Gjorde det for filmen

Colin Farrell gjorde det for filmen «Alexander», Topher Grace gjorde det for filmen «Spider Man 3», til og med Brad Pitt har gjort det, men for han var det ingen filmprodusent som forlangte, han gjorde det av seg selv, melder USA Today

- For at en menn skal bli blonde er det veldig viktig at det blir riktig, spesielt hvis de er over 25 år, forteller kjendisfrisør Sally Hershberger.

Ikke imponert

Hershberger er ikke imponert over dagens nyblonde menn. Hun mener de burde ta noen tips fra David Bowie og Jude Law som hun mener har fått til en naturlig farge.

Ikke naturlig

-Topher Grace har ikke akkurat fått til den naturlige fargen, ser ikke helt ut som han er en som ville farget håret blondt bare for moro skyld, sier Hershberger.

Men én som har farget håret blondt for moro skyld er Brad Pitt, se bildene under og les kjendisfrisørens dom:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere