*Nettavisen* Nyheter.

Blondie til Storås

Det største bandet som har gjestet Storås til nå, melder festivalen.

03.04.08 14:42

(SIDE2): Debbie Harry & co. gjester skogene i Sør-Trøndelag i sommer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

New wave
Storåsfestivalen som går av stabelen fra 31. juli til 2. august, skriver på sine egne hjemmesider at Blondie « kanskje er det største bandet som har gjestet Storås til nå».

New York-bandet startet opp så tidlig som i 1977 og har siden vært blant de fremste eksponentene for den såkalte new wave-scenen som sprang ut av den rådende punkbevegelsen.

Hitparade
Men bandet selv brydde seg katten om sjangere og mikset gladelig disco, pop, reggae og rock til en uimotståelig fengende suppe.

Blondie har solgt 60 millioner plater og kan skilte med låter som «X-offender», «Denis», «Heart of glass», «One Way or another», «Call me» og «The Tide is high».

Fortsatt aktuelle
- Vi får tilbud om mange legendariske band, men vi vil by på de som fortsatt er aktuelle. Vi har en uttalt målsetning om å presentere band som ellers aldri dukker opp i Trøndelag. Blondie er noe annet enn puddelhelter fra 80-tallet, sier festivalsjef Thomas Ryjord til Adresseavisen.

Program
Ane Brun, Sons & Daughters, Kira Kira, Watcha Clan, Jason Ringerberg, DUNé, Stalingrad Cowgirls, The Disciplines, Tefeilles, Goat The Dead ble også klare for Storårsfestivalen torsdag.

Fra før av står blant andre Woven Hand, Truls and the Trees, The Cheaters, Lars Winnerbäck, Efterklang, Blindside, 22 og Drive By Truckers på programmet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.