Blondiner amok i vitse-protest

Foto: (TV 2)

Situasjonen utartet seg da en gruppe lyshårede kvinner gikk sammen i protest mot blondinevitser.

Den ungarske organisasjonen av blonde kvinner (HBWM) tydde ifølge politiet til vold da de protesterte for et forbud mot blondinevitser utenfor en bar i landet, melder Ananova.

Blondine-organisasjonen hadde først marsjert i samlet flokk til parlamentet for å overlevere en begjæring om å gjøre blondinevitser ulovlig.

Senere arrangerte de lyse hodene også en protest utenfor baren “Blondy”, hvor det utartet seg til voldelige sammenstøt da ansatte i baren forsøkte å få kvinnene til å flytte seg.

- Baren vår er ny og vi mente aldri å fornærme noen med navnet, forklarer bar-eier Laszlo Bolyocki, ifølge den britiske nettavisen.

- Men da vi forsøkte å bli kvitt demonstrantene, ble de voldelige og kastet kaker og egg på vinduene, og oppfordret kvinner som jobber i baren om å gå til streik, forteller Bolyocki.

- Denne baren brukte dumme blondinevitser til å promotere seg. Det er takket være stunts som dette at folk ser ned på oss, og gjør det vanskelig for oss å få jobb, sier grunnleggeren av blondine-orgaisasjonen, Krisztina Timar (29), ifølge Ananova.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.