RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bluewater henter ny toppsjef

Skal prøve å snu underskudd til overskudd, men varsler tunge tider.

Bluwater Insurance la i dag frem resultatet for andre kvartal. Selskapet fikk et driftsunderskudd på 7,2 millioner kroner, mot et driftsunderskudd på 12,2 millioner i samme kvartal i fjor.

NA24 - din næringslivsavis

Kåre Ulvin er ansatt som ny administrerende direktør, og får ansvaret for å snu underskudd til overskudd. Ulvin vil lede prosessen med å overføre sjøforsikringsenheten til en agentmodell, samtidig som skadeforsikringsenheten skal videreutvikles.

Sjef fra Grieg
Ulvin startet i selskapet i mai som innleid direktør for skadeforsikringsenheten. Ulvin er utdannet siviløkonom og har over 20 års erfaring fra forsikringsbransjen. Ulvin var administrerende direktør i Aon Grieg AS før han tiltrådte i Bluewater Insurance.

- Bluewater fortsatte restruktureringsprosessen i andre kvartal, hvor målsettingen er å reetablere lønnsomheten og å styrke selskapets kapitalbase. Som følge av styrets beslutning om å tre ut av sjøforsikringsmarkedet, har Bluewater startet omdanningen av sjøforsikringsenheten til en agentmodell, sier Stig Grimsgaard Andersen, styreformann i Bluewater.

- Tar tid
- Jeg ser frem til å fortsette utviklingen og implementeringen av vekststrategien for skadeforsikringsenheten, som nå blir kjernevirksomheten til Bluewater. Bluewater har som målsetting å bli en fokusert nisjeaktør med en fleksibel organisasjon, som leverer kvalitetsprodukter til definerte kundegrupper i Norden. Denne prosessen vil ta tid. Som en følge av restruktureringen av selskapet har imidlertid Bluewater den nødvendige finansielle styrken til å gripe denne muligheten, sier Ulvin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere