RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bo for 50 kr minuttet

Sist oppdatert:
For bare 50 kroner i minuttet kan man sove, spise, snorkle og sole seg på det mest eksklusive hotellet på Maldivene.

(SIDE2): Minutter blir til timer og timer til dager når man skal bruke litt tid på seg selv i ferien. På Maldivene kan det fort gå med en del tusen til den salgs luksus.

Nesten 500.000 kroner på en uke om man velger seg The Rania Experience og Water Garden Island Spa på Maldivene. En vanlig chartertur til øygruppen blir som en restplassbillett i forhold til prisnivået på dette hotellet.

Inkluderer det meste

For de som ender opp her, får trøsten være at alt er inkludert. Det gjelder også dykking, en yacht og et helt eget opplegg for behandling på spa, ifølge SAS Media.

All denne servicen koster den nette sum av 10.000 dollar døgnet, og da må man minimum bestille for tre dager. Gjester må gjerne besøke deg på hotellet, men de må igjen betale 500 dollar per natt.

Vil du ta for deg av hotellets champagne og spesielle viner kommer også det i tillegg på regningen.

Flere godbiter

Videre på listen finner vi feriestedet Altamer på den karibiske øya Anguilla. Her bikker man nesten ned mot 60.000 kroner for et døgn.

På 3. plass kommer vi ned på et helt annet prisnivå. På Barbados går det an å betale under 20.000 kroner for et døgn hos Sandy Lane.

Flott kan det også være på Seychellene, og Frégate Island Private tar 17.000 kroner for sine herligheter.

Deretter følger en helt spesiell safariopplevelse i Sør-Afrika, Singita Private Game Reserve koster deg litt over 14.000 kroner i døgnet.

Mer luksus:Vakker start på ekteskapet

Flere reisesaker finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere