*Nettavisen* Nyheter.

Bo som en superstjerne

Er du lei ditt gamle krypinn og ute etter litt forandring? Da kan disse kjendishusene være noe for deg.

(LXUS.no) Superstjernene har visst tatt seg vann over hodet de siste årene, og må nå selge unna diverse ekstra hjem de har. Kanskje du kunne tenkt deg å bo som Sienna Miller, Charlie Sheen eller Nicolas Cage? Har du pengene har de husene.

Klikk på bildet for å forstørre.

LES OGSÅ:
Milliardærenes elleville fester
De eier verdens dyreste yachter
Verdens dyreste rikmannsklubb

Nettstedet Luxist.com lister jevnlig opp slike storslåtte hus som er til salgs. Her er noen av kjendishusene som nå kan bli dine for en pen sum:

Sienna Miller, London, Storbritannia

Den smellvakre skuespillerinnen Sienna Miller vil selge huset sitt i London for ti millioner kroner. Huset er innredet med en miks av Marokko og Manhattan, og man blir i tillegg nesten nabo med ingen ringere enn Kate Moss.

Kirsten Dunst, Los Angeles, USA

Spiderman-skuespillerinnen Kirsten Dunst skal selge sitt hus i Hollywood Hills for 11 millioner kroner. Huset har bare 3 soverom og er ikke større enn 192 kvadratmeter, men eiendommen har massive porter, en oppkjørsel som svinger seg mot huset og det beste innenfor sikkerhetssystemer for å sikre deg mot irriterende paparazzi.

En skyvedør i glass kan åpnes ut mot en enorm fleretasjes underholdningsterrasse som er gjemt blant masse trær på forsiden av eiendommen. I en skjult bakgård som går ut fra hovedsoverommet har frøken Dunst en romantisk spa-avdeling som kan bli din.

Charlie Sheen, Los Angeles, USA

Charlie Sheen, kjent fra TV-serien ”Two and a Half Men”, skal nå selge huset sitt pga familieforøkelse. Huset er fra 1927 og i middelhavstil, og synes du fire soverom er nok kan huset bli ditt for 23,5 millioner kroner. Eiendommen har en fontene på gårdplassen og på baksiden et svømmebasseng med fossefall.

Joan Rivers, Connecticut, USA

Joan Rivers vil også selge huset sitt, som befinner seg blant landlige omgivelser i Connecticut. Huset har fire soverom og har blitt totalt bygget om av Rivers etter at hun kjøpte det.

Klikk på bildet for å forstørre.

Selve eiendommen er på mer enn 300 mål, med svømmebasseng og tilhørende badehus, egen låve, garasje og en privat dam. Så om det frister med en egen andedam kan herligheten bli din for 41 millioner kroner.

Britney Spears, Los Angeles, USA

Britneys hus i Beverly Hills er ute på markedet igjen etter mye frem og tilbake de siste årene, så her gjelder det å være rask. Huset har seks soverom og koster 45 millioner kroner

Nicolas Cage, Las Vegas, USA

For 60 millioner kroner kan du flytte rett inn i Nicolas Cages hjem i syndenes by, Las Vegas. Huset er 1300 kvadratmeter stort og har garasje til 16 biler. Huset med syv soverom har også vindeltrapp, hjemmeteater, heis og panoramautsikt over Las Vegas. Og er du glad i å bade er det selvfølgelig et basseng og spa i hagen. I tillegg vil du alltid være trygg, ettersom huset er innenfor et privat inngjerdet område.

Nicolas Cage, New York, USA

Nicolas Cage vil gjerne selge sin 330 kvadratmeter store leilighet i Museum Tower også. Så om du er en stor fan kan du få denne leiligheten for 62 millioner kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Inkludert i kjøpet er to tilstøtende leiligheter i 48. etasje, som har privat dør mellom seg. Leilighetene har fantastisk utsikt mot byens høyeste bygning, Empire State Building, og mot Frihetsgudinnen. Hovedsoverommet har et enormt privat bad med separat badekar og dampdusj. Den andre leiligheten gir masse plass til å underholde gjester og har et fullt utstyrt gourmetkjøkken

Lance Armstrong, Texas, USA

Vil du bo som en ekte atlet bør du se på dette huset. Syklisten Lance Armstrong vil selge feriehuset han har i staten Texas i USA. Huset er en del av en ranch som er 81.000 kvadratmeter stor. Med på kjøpet får man også eierskap i en nydelig kulp med et enormt fossefall.

Har du ikke råd til å kjøpe en luksusvilla? Her kan du vinne en!

Hovedhuset har fire soverom og et gjestehus ved siden av og en fantastisk utsikt over naturen rundt. Huset er som bygget for underholdning, med en svært åpen planløsning. På eiendommen er det også svømmebasseng og spa, og det finnes sykkelstier som er mer enn 12 kilometer lange i området. For 76,5 millioner kroner kan man sykle så mye man vil og kanskje drømme at man nærmer seg nivået til Lance.

Barry Manilow, Malibu, USA

Det moderne strandhuset til Barry Manilow kan også bli ditt. Huset har fire soverom, gjestehus med ett soverom og ligger på første rekke til vannet. Så om man ikke vil tilbringe hele dagen på stranden har, stuen enorme glassvinduer ut mot havet. Tidligere kostet huset 80 millioner kroner, men nå er det på ”billigsalg” til bare 69 millioner.

Cody Liebel, Los Angeles, USA

Investor og plateselskapeier Cody Liebel skal selge huset sitt i Beverly Hills for 105 millioner kroner. Eiendommen er på 20 mål kvadratmeter og inneholder et evighetsbasseng og en bilpark til 20 biler. Huset ble bygget 1959 men har blitt pusset opp og utvidet til et moderne hus med fem soverom – hver av dem med eget bad.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

Vil du ha det må du imidlertid være rask! Ryktene sier nemlig at Keith Urban og Nicole Kidman allerede har vært og sett på det flere ganger.

Alan Jackson, Tennessee, USA

Country-sangeren Alan Jackson har nå toppet markedet i den lille byen Franklin i USA med det dyreste huset som noensinne har vært til salgs der. Huset har seks soverom og er på til sammen 1800 kvm. Det blir ikke tid til mye annet enn vasking fremover da.

Klikk på bildet for å forstørre.

Eiendommen er på 550 mål og inneholder en innsjø med båthus, tre dammer, en garasje med plass til 20 biler, egen gymsal, en tømmerhytte med to soverom og mye mer. Hovedhuset har et enormt hjemmeteater og rekreasjonsavdeling i kjelleren med full bar - noe man trenger for å hoste opp 191 millioner kroner for dette huset.

Mel Gibson, Connecticut, USA

Dette i overkant dyre huset ble designet av arkitekten Charles Lewis Bowman og bygget for hans hesteglade klient G. L. Ohrstrom i 1936. Huset er et av de siste av typen i det svært velstående området Greenwich og er ekstra spesielt fordi det følger med 29 mål tomt.

Selve huset er på hele 1500 kvadratmeter og inneholder 15 soverom og 18 bad. Det mest oppsiktsvekkende rommet i huset er den største hallen som har et 12 meter høyt katedraltak et stengalleri, walk-in peis og blyglassvinduer.

Hagen er minst like fin som huset og er spesielt designet av en landskapsarkitekt. Hagen har både en formell hage og en labyrint. Det følger også med svømmebasseng, tennisbane, drivhus, stall, hus til ansatte, tømmerhytte og en dam på området. Så for dine 252 millioner kroner får du virkelig sjansen til å dykke ned i en helt ny verden, og se for deg hvilken bra film Mel kunne ha laget med pengene.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.