RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boakye forlater Vålerenga

Sist oppdatert:
Spissen har spilt sin siste kamp for Oslo-klubben.

Rett før overgangsvinduet stengte 31. mars signerte Vålerenga en kontrakt med den ghanesiske spissen Isaac Boakye (29) som da stod uten kontrakt etter å ha blitt løst fra kontrakten med FC Nürnberg senhøsten 2010.

- I utgangspunktet skrev vi en avtale ut 2011-sesongen med Isaac, men vi hadde en enighet om at vi skulle vurdere den avtalen 1. august, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Vi har nå kommet til en gjensidig enighet om at vi avslutter kontrakten med Isaac med umiddelbar virkning og han står nå fritt til å finne seg en ny klubb. Samtidig ønsker vi å takke Isaac for innsatsen i Vålerenga.

Boakyes siste kamp for Vålerenga ble da han måtte ut med skade etter 30 minutter i hjemmekampen mot FC Mika.

Totalt fikk Boakye ti kamper for Vålerenga, syv i Tippeligaen (tre fra start), en kamp (fra start) i UEFA Europa Leagues kvalifiseringsrunde og to kamper i cupen (en fra start). Boakye scoret ett Tippeligamål (i 1-1-kampen hjemme mot Lillestrøm), og tre mål i cupen (alle i 12-1-seieren mot Oldenborg i 1. runde).

Les mer om overgangssvinduet her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere