Gå til sidens hovedinnhold

Bodøs klippe

Per Verner Rønning var en klippe i forsvaret til Bodø/Glimt, og gjennom hele kampen fikk han Tromsøs angripere til å virke helt tannløse.

ASPMYRA (Nettavisen): BODØ/GLIMT-TROMSØ 2-0:

Banens beste-stempelet var vel fortjent for Per Verner Rønning. Han holdt fokuset og konsentrasjonen på topp, og frustrerte Tromsøs spillere så mye at de nærmest ga opp mot slutten av kampen. Men etter kampslutt ønsket ikke Rønning å fremheve prestasjonen sin.

- Det er hele laget som fungerer bra. Vi briljerer ikke, men klarer å ta tre poeng i en forholdsvis jevn kamp. Vi visste at det ville bli vanskelig å møte Tromsø, og jeg er glad for at jeg taklet utfordringen. Spillemessig var nok ikke dette min beste kamp for sesongen, men det er ingen tvil om at det var den artigste. Det var fantastisk med fullt hus på tribunene, og nå gleder jeg meg til å besøke familien min i Trondheim.

Glimts assistenttrener, Bent Inge Johnsen, var derimot klar til å skryte Rønning opp i skyene.

- Vi spiller en defensivt god kamp, der forsvaret gjør en kjempejobb. I det forsvaret er det definitivt Rønning som står fram, og som gjennomfører en strålende kamp. Han har vært en strålende tilvekst for oss, og jeg mener han er ekstremt viktig for Bodø/Glimt.

- Vi kom aldri helt i gang i løpet av kampen, som i mange andre kamper denne sesongen. Men så lenge vi har kvalitetsspillere som Rønning i midtforsvaret, vet vi at et par sjanser kanskje blir nok til å vinne.

(Under kan du se sammendrag av kampen)

241893

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger