RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boine mistet mobil med 15 sanger

Sist oppdatert:
Mari Boine har mistet mobiltelefonen sin med skisser til 15 nye låter. De skulle hun bruke på sin neste plate.

Tiden da kunstnere og artister benyttet papir og penn til å skape sine verk begynner definitivt å nærme seg slutten. Stadig flere artister benytter nye mediemuligheter til å noter ideer når de er på farta.

Avisa Nordlys melder at den kjente nord-norske sangeren Mari Boine var på vei hjem fra flyplassen etter en turné i Brasil da hun mistet mobilen sin. Hun håper en eller annen drosjekunde kan ha funnet den i en taxi i Tromsø og kan maile henne sangideene hun hadde tenkt å bruke på neste plate.

– Antakelig har den falt ut av lomma mi i drosjen på vei hjem. Jeg hadde den oppe på flyplassen sent fredag kveld, men da jeg kom hjem fant jeg den ikke, sier Boine til Nordlys.

På mobiltelefonen hadde hun en diktafon, der hun pleier å legge inn ideer som dukker opp når hun ikke er i studio eller hjemme. Flere av ideene er opptil halvannet år gamle.

– Jeg tar opp så fort det dukker opp en ny idé, og de fleste av dem kommer aldri tilbake igjen. Mister jeg dem, er de borte for alltid. Jeg klarer ikke å huske alle, sier hun til Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere