RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bojan-show og gullfeiring på Ullevaal

Sist oppdatert:

Søndag møter et ubeseiret Vålerenga Bærumslaget Stabæk på Ullevaal stadion. I fjor tapte Vålerenga 0-1 mot Stabæk på landslagsarenaen, men året før var det langt mer å juble for. Da lagene møttes i serien vant VIF-gutta 2-1 etter en superscoring av Bojan Zajic. Midtbanespilleren sendte hele Stabæk-forvaret i pølsebua, før han finta landslagskeeper Jon Knudsen ned på knærne og bredsidet ballen i nettet.

Se målet her.

Noen måneder senere møttes lagene igjen i cupfinalen. Stabæk kom til Ullevaal som ferske seriemestere, men ble regelrett overkjørt av et inspirert Vålerenga-lag. Til slutt stod det 4-1 på resultat-tavla etter at Moa og Daniel Fredheim Holm hadde scoret to mål hver.

Se høydepunktene fra kampen her.

VIF Media fulgte laget tett hele cupfinalehelga og var flue på veggen på spillermøte, i bussen og i garderoben. Se cupfinaledokumentaren Carpe Diem her.

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Søndag 12. september kl. 20.00 tar Vålerenga i mot Stabæk.

Billettinformasjon her

Vålerenga ligger på 2. plass på tabellen er ubeseiret på hjemmebane i år. Nå kommer laget fra vest for Oslo på besøk og Vålerenga ønsker å fortsette den gode hjemmetrenden. Vi trenger din støtte fra tribunen.

Kjøp billetter til kampen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere