*Nettavisen* Nyheter.

Bok: Clinton hadde hemmelig operasjon

Hillary Clinton stiller som presidentkandidat i 2016, og kan dermed bli USAs første kvinnelige president. Foto: Brian Frank (Reuters)

- Noen bør skrive en bok om forfatteren og kalle den «bullshit», kontrer Clintons talsmann.

Den nye boken «Unlikeable: The Problem with Hillary», som er ført i pennen av Ed Klein, påstår at Hillary Clinton utførte en ansiktsløftning i forkant av den pågående valgkampen. Clinton har som kjent lansert sitt kandidatur til å stille i Demokratenes nominasjonsprosess.

Klein er kjent for sine mange bøker om Clinton-ekteparet, hvor han lierer av seg den ene udokumenterte påstanden etter den andre.

Forfatteren hevder i sin nye bok at ektemann og tidligere president Bill Clinton ønsket at kona Hillary skulle gjennomgå en ansiktsoperasjon.

«Hun hadde ingen intensjoner om å dra til en klinikk,» skriver Klein i boken.

- Botox
Klein hevder nemlig at Clinton tok kontakt med en anerkjent plastisk kirurg som kom hjem til henne i Chappaqua i New York, og satte opp et provisorisk operasjonsrom, skriver New York Post.

«Hun fikk rettet opp kinnene sine og tok Botox i rynkene sine. I tillegg fikk hun operert øynene sine, halsen og pannen,» skriver han.

Klein, som hevder han har fått informasjonen fra venner av Clinton, skriver at den tidligere førstedamen og utenriksministeren utførte operasjonene over tid.

Klikk på bildet for å forstørre.

Edward Kleins nye bok: Unlikeable: The Problem with Hillary.

- Bullshit
Clintons talsmann, Nick Merrill, har følgende å si om Kleins nye bok: «Noen burde skrive en bok om Ed. De kan kalle den "Bullshit: Problemet med hva enn Ed Klein skriver ".»

Merrill gjør det videre klart at de ikke har noe ønske om å kommentere innholdet i boken.

- Han har mer hår enn troverdighet, og mannen er skallet. Så vi kommer ikke til å gå ned i rennesteinen sammen ham og hans skandaløse fabrikasjoner, sier Merrill.

Clinton innser selv at hun begynner å dra på årene, og vil være 69 år gammel i 2016.

- Vel, jeg er kanskje ikke den yngste kandidaten i valgkampen, men jeg kommer til å være den yngste kvinnelige presidenten i USAs historie. Også den første bestemoren. Og en fordel er at du ikke kommer til å se at håret mitt blir grått i Det hvite hus, har Clinton tidligere uttalt om sin egen alder.

Hun henviste til mannlige presidenter som ble gråhåret etter noen år i Det hvite hus, inkludert president Barack Obama.

Sjokkmåling
USAs visepresident Joe Biden har ikke lansert sitt kandidatur i nominasjonskampen, men flere har spekulert på at han vil stille som presidentkandidat.

Ifølge en ny måling fra NBC News, ville Biden ha vært den mest populære presidentkandidaten om han hadde stilt i dag. 40 prosent av amerikanerne har et godt inntrykk av Biden, mens 28 prosent har et dårlig inntrykk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag