RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boken om Vollvik

Sist oppdatert:
To av Idar Vollviks PR-rådgivere skal skrive bok om milliardæren.

Haakon B. Schrøder og Trond Albert Skjelbred skal skvise siste juice ut av Chess-eventyret. De hevder selv at de ikke går kynisk inn i prosjektene med økonomiske motiver. Schrøder sin bok er ferdigskrevet. Han har brukt arbeidstittelen ”Chess is King”, men et endelig navn på boken er ennå ikke klart. Boken tenkes gitt ut i oktober og vil ha en tabloid form.

Spennende med Vollvik
- Jeg synes at Chess og Vollvik er et spennende konsept og det er på sin plass å brette dette ut for det norske folk. Jeg har ikke økonomiske motiver med boken, som er skrevet i tabloid form. Boken skal være så lett å lese at selv John Michelet sin hund vil kunne forstå den. Den er noe for alle og enhver, sier Schrøder.

Schrøder røper at det i boken vil komme ut noe allmennheten ikke vet om Vollvik ennå, men sier samtidig at det ikke dreier seg om noen skandaler.

- Ingen skandaler
- Det er et par ting jeg har tatt opp som ikke alle vet om Vollvik. Ting vi har jobbet med og annet som har skjedd underveis. Det dreier seg ikke om noen skandaler, men det er interessant lesning, sier Schrøder.

Vollvik selv har ingen betenkeligheter med at Schrøder kommer med bok med noen avsløringer.

- Jeg kan vel ikke gjøre så mye hvis folk bestemmer seg for å skrive om meg. Det får bli opp til dem. Det blir sikkert artig lesning og jeg velger å tro at det ikke er de store avsløringene som kommer, sier Vollvik.

Skjelbred sin bok skal skrives sammen med rikssynser Trond Blindheim. De to skal lage en bok som er akademisk rettet. Blindheim er prorektor ved Oslo Markedshøyskole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere