RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolig i full fyr - én person omkomme, én savnet

Sist oppdatert:
Én person er funnet død etter en brann i en enebolig i Tromsø natt til fredag.

Klokken 03.01 natt til fredag fikk politiet melding om en brann i en enebolig i Kroken i Tromsø, skriver nordlys.no.

To personer kom seg uskadd ut av boligen, mens en person er funnet omkommet, opplyser operasjonssentralen i Troms politidistrikt klokken 03.46.

Ikke gjort rede for

- En person er funnet omkommet og det er uvisst om det har vært andre i huset, sier politiets innsatsleder på stedet, Bård Mosli til nordlys.no.

En fjerde person som er registrert på adressen, er foreløpig savnet.

- Det eneste vi vet så langt er at det er fire personer registrert på adressen, der én av dem ikke er gjort rede for, sier politiets operasjonsleder Trond Amundsen til nordlys.no.

Det bor blant andre et eldre ektepar i eneboligen. Etter det Nordlys får opplyst av vitner, skal de ha våknet av brannalarmen og kommet seg ut. I tillegg har boligen en utleieenhet.

Naboer varslet

Ifølge Mosli var det naboer som først fikk varslet nødetatene om brannen.

I 04-tiden sto ennå huset i full fyr, men brannvesenet skal ha brannen under kontroll. Den aktuelle eneboligen ligger midt i et tettbygd strøk i Kroken og minst tre hus i umiddelbart nærhet er evakuert.

- Brannvesenet driver ennå slukkearbeid og hindrer flammene i å spre seg til annen bebyggelse i nærheten, sier Mosli til nordlys.no.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere