Boligbygg på Fornebu brant ned

Røykskyen fra brannen kunne sees fra lang avstand. Det er foreløpig ikke meldt om skadde.

Røykskyen fra brannen kunne sees fra lang avstand. Det er foreløpig ikke meldt om skadde. Foto: Ole Eikeland

38 utenlandske arbeidere bodde i et nå nedbrent hybelkompleks.

22.04.12 12:25

Ifølge NTB fikk politiet i Asker og Bærum politidistrikt fikk melding om brannen klokken 14.59 lørdag ettermiddag. Brannen skal nå være under kontroll både innvendig og utvendig.

Bygningen består av hybler som leies ut til arbeidere i området, fortrinnsvis fra Litauen og Polen. Brannvesenet satte inn røykdykkere for å se etter sårede og omkomne. Rundt klokken 15:00 ble det observert åpne flammer fra bygningen.

– Det er en trebygning hvor det finnes flere leiligheter. Vi jobber nå med å finne ut om det er personer inne i bygningen, sier operasjonsleder Marlow Grandalen ved Asker og Bærum politidistrikt til NTB rundt klokken 1630.

Det er opprettet en samleplass for de evakuerte personene.

– Det brenner ikke så intenst nå. Men likevel har vi litt problemer med å slukningsarbeidet, sier vakthavende brannsjef Sverre Junker til Nettavisen lørdag kveld.

Det er 38 registrere beboere i bygningen. Foreløpig er det ikke meldt om skadde personer. Rundt 20 personer skal være evakuert.

– Vi har hatt litt problemer med søket. Det var en intens brann og litt uoversiktlige forhold. Enkelte av beboere var sikkert ikke hjemme da det skjedde, politiet holder på å skaffe seg oversikt over de som ikke kan gjøres rede for. Bygningen er nå utbrent, sier Junker.

NTB/Nettavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.