RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boligprisene tilbake i april

Sist oppdatert:
Boligprisene falt med én prosent i april og har falt med to prosent det siste året, viser nye tall Postbanken Eiendomsmegling og Econ
Det er mye forskjellig statistikk ute rundt utviklingen i boligprisen, og ekspertene er uenig i prisutviklingen på boliger i Norge. Nå er imidlertid Postbanken Eiendomsmegling og Econ ute med tall som viser fall i boligprisen.

– Før jul var min prisprognose at boligprisene ville stige med fem prosent i år. Det tror jeg ikke på lenger. Jeg tror heller ikke på noe vesentlig fall, men jeg synes det er vanskelig å si noe mer, sier Lisa Reiakvam i Econ til Dagens Næringsliv.

Onsdag var Norges Bank ute å kuttet renten. Dette vil normalt føre til at det blir mer fart i boligmarkedet, men likevel ventes det altså et flatt boligmarked.

Postbanken Eiendomsmegling og Econ melder nå at boligprisene falt med én prosent i april og har falt med to prosent det siste året.

Dagens Næringsliv skriver videre at den norske boligformuen er på rundt 2500 milliarder kroner og betyr mye mer enn børsen for folks følelse av rikdom. Et vedvarende fall i boligprisene kan medføre sterk pessimisme og derav et kraftig fall i etterspørselen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere