RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolthof ble ikke helt arbeidsløs

Sist oppdatert:
Øyvind Bolthof ga bort et mål mot Verdal. – Vi må jo by på mål i en feststund for hjemmelaget, sier han med et smil etter kampen.

Se Bolthofs tabbe på VIF TV

Før kampen sa Øyvind Bolthof til VIF TV at han regnet med å bli forholdsvis arbeidsløs i cupkampen mot Verdal. At han selv skulle bidra til at kvelden ikke ble helt rolig var kanskje ikke forventet.

På stillingen 2-0 til Vålerenga kom Vålerengas keeper Øyvind Bolthof i et litt ufrivillig fokus. Han fikk et tilbakespill fra Amin Nouri og skulle bare spille ut ballen. Utspillet traff Verdals Pettersen i hodet og gikk i mål.

- Jeg skulle bare slå en timeterspasning langs bakken til Martin som kom i møte, men den spratt ikke akkurat langs bakken, sier Bolthof med et smil etter kampen.

- Det ble vel ikke helt som planlagt. Matta var ikke strøken, men så lenge det ikke betyr noe for resultatet tar vi det ikke så tungt. Vi må jo by på mål i en feststund for hjemmelaget.

Bortsett fra målet i mot fikk Bolthof en forholdsvis rolig dag på jobben. Såpass rolig at han tre minutter på overtid ble med ganske langt fram på banen.

- Jeg var både kald og litt lei, så jeg måtte skape litt stemning selv.

- Den siste halvtimen var vel egentlig bare kjedelig, da spilte vi med lavt tempo og kontrollerte kampen, avslutter Bolthof.

Se Bolthofs tabbe på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere