RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bom stille på Oslo Børs

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Oslo Børs startet onsdagen i pluss, men da handelen var slutt for dagen, var hovedindeksen tilbake til utgangspunktet. En nedgang på minimale 0,01 poeng til 498,25 ble fasiten.

Den endringen er så liten at den ikke lar seg tallfeste på fornuftig vis i prosent eller promille og betyr at børsen i praksis var uendret dag dagen var omme.

De enkelte aksjene hadde derimot beveget seg, og når summen blir null, er det ikke overraskende at utviklingen var sprikende for selskapene. Rec og Royal Caribbean var vinnerne blant de mest omsatte med kursvekst på henholdsvis 3,6 og 3,1 prosent. Samtidig måtte Hydro og Telenor notere seg for en nedgang på 1,1 prosent, mens Statoil falt 0,4 prosent.

Prisen på nordsjøolje steg litt over en halv dollar siden tirsdag ettermiddag, og ett fat kostet ved børsens stengetid 109,83 dollar. Amerikansk lettolje hadde derimot falt rundt en dollar til 104,61 dollar fatet.

I Europa sto Frankfurt- og Paris-børsene like stille som Oslo Børs, mens FTSE 100-indeksen i London falt med 0,7 prosent. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere