RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombarderer barnehagen med hundebæsj

BARNSLIG? At barnehager ikke bør brukes som luftegårder og avføringsplasser for hunder, bør være en selvfølge, men i Grindbakken barnehage i Holmenkollåsen slet de tidligere med hundebæsj, nå med brukte hundeposer!
BARNSLIG? At barnehager ikke bør brukes som luftegårder og avføringsplasser for hunder, bør være en selvfølge, men i Grindbakken barnehage i Holmenkollåsen slet de tidligere med hundebæsj, nå med brukte hundeposer! Foto: Privat
Sist oppdatert:
Etter at barnehagestyreren ba hundeeiere slutte å lufte hundene sine innenfor gjerdet til Grindbakken barnehage, har de måttet plukke hundeposer i hopetall.

Styrer i Grindbakken barnehage, Grethe Rasmussen, forteller at de lenge hadde store problemer med at barnehagens område ble brukt som luftegård for hunder utenom på kvelder og i helger, skriver dittOslo.

- Daglig måtte vi plukke opp hundeavføring, sier Rasmussen til dittOslo og Akersposten.

Satte opp skriv

Styreren tok i fjor høst tak i problemet og satte opp flere skriv ved barnehagen, der hun påpekte at barnehagens område ikke var et sted for å lufte hunder.

Det er mulig denne beskjeden ikke falt i god jord. Mengden med hundeavføring er redusert, men til gjengjeld har et annet problem dukket opp: Jevnlig må de ansatte nå fjerne fulle hundeposer på barnehagens område, og særlig mandager opplever de at hundeeiere har gjort seg flid med å plukke opp hundebæsjen, for så legge igjen posene innenfor barnehagegjerdet.

Spesielt populært er det å kaste posene opp på taket på det lille lekehuset som står like innenfor gjerdet - for øvrig også rett ved siden av et par store søppelkasser.

- Bruk søppelkassen!

Om dette betyr at hundeeiere stadig bruker barnehagen som luftegård utenom åpningstid, for så å putte avføringen i poser, eller om de kaster posene utenfra og inn, vet ikke styreren. Men hun oppfordrer hundeeiere til å bruke søppelkassene i stedet, som altså står rett ved siden av gjerdet.

Les flere saker i dittOslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere