*Nettavisen* Nyheter.

Bombarderes med nakenbilder

HISSER SEG OPP: Christopher er ikke glad for nykommerne som klarte seg i øyrådet. Foto: (TV3)

Kvinnelige seere sender nakenbilder av seg selv på mms til Christopher (26).

02.12.08 09:15

(SIDE2): - I den verste perioden fikk jeg over 50 mms-er fra kvinner der halvparten av dem viste pupper og kjønnsorganer. De gikk rett på sak og spurte om jeg ville kose med puppene deres, og om vi skulle treffes, sier Christopher til Her og Nå.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Drapstruet etter utstemming
Tidligere har Side2 skrevet at Robinson-deltakeren har blitt drapstruet. Grunnen var angivelig hans taktikk i Robinsonekspedisjonen.

- Jeg fikk cirka 350 sms-er i løpet av de første tre dagene etter episoden med Øyvind som ble stemt ut. I tillegg fikk jeg drøyt 200 meldinger på Facebook. Av disse var maks femten positivt ladet mens resten var mer eller mindre rene hatmeldinger. Noen av dem oppfattet jeg som fordekte drapstrusler, sa Christopher i et tidligere intervju med Side2.

Forrige søndag ble Christopher sendt hjem fra Robinson-øya og bildestrømmen har nå roet seg betraktelig. Han har ikke svart noen av jentene som har kontaktet ham og forteller at han ikke lenger er singel.

- Forelsket
- Jeg har truffet en jente fra Haugesund som har erobret en del av hjertet mitt. Vi får se hvordan det går, forteller han kjendisbladet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.