*Nettavisen* Nyheter.

Bombe rammet amerikansk selskap i Kabul

Kabul (NTB-Reuters-AFP): Et amerikansk selskap som jobber for den afghanske hæren, ble mandag utsatt for et bombeangrep i Kabul. Minst én person ble drept.

17.12.12 11:09

En kraftig eksplosjon kunne mandag høres i et område av Kabul der det ligger flere baser for utenlandske soldater. Etter hvert ble det klart at bomben hadde rammet et anlegg som eies av en amerikansk entreprenør som jobber på oppdrag fra den afghanske hæren. Én person er drept og 15 såret, opplyser byens politisjef.

Han sier også at eksplosivene var plassert i en liten lastebil.

- Vi vet ennå ikke om det var noen i lastebilen eller om den ble detonert et annet sted, sier politisjef Mohammad Ayoub Salangi, som føyer til at eksplosivene var svært kraftige.

Det amerikanske selskapet Contrack bygger anlegg for Afghanistans forsvar og politivesen. En ansatt sier at eksplosjonen var så kraftig at taket falt ned over et kontor. 10-12 afghanere som befant seg på kontoret, ble skadd.

I området ligger også NATOs base Camp Phoenix, men en talsmann for de NATO-ledede ISAF-styrkene avkreftet tidlig at eksplosjonen hadde rammet basen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.