RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombealarm i Oslo avblåst

(Erik Pettersen, Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiets bombegruppe rykket ut etter funn av mistenkelig pakke.

OSLO SENTRUM (Nettavisen): Politiet i Oslo evakuerte Utlendingsnemndas (UNE) lokaler i Oslo sentrum tirsdag ettermiddag.

- Klokken 13.13 fikk vi en melding fra UNE om at de hadde fått inn en pakke som var skannet gjennom røntgenmaskinen der hvor de har gjennomlysning av post. De sendte et bilde til politiet, som vurderte det dit hen å undersøke pakken, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Ola Krokan, til Nettavisen.

Politiets bombegruppe ble sendt til stedet for å undersøke pakken, UNE ble evakuert og store områder ble avsperret. Like før klokken 16.00 avblåser politiet bombealarmen.

- Faren er over og pakken var helt ufarlig. Den inneholdt en mobiltelefon, ledninger og diverse utstyr som ble sendt til en person som UNE behandler. UNE var ikke klar over at denne pakken skulle komme, og reagerte da de fanget den opp i røntgenmaskinen. Alle ansatte som var evakuert, er sendt hjem, sier politiets innsatsleder på stedet, Kristian Rasmussen, til Nettavisen.

Samtlige sperringer i Oslo sentrum er nå opphevet.

Har du tips? Mail vaktsjef@nettavisen.no eller ring 46830050

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere