RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bomber mot soldatskole i Syria

Beirut (NTB-Reuters-DPA): Syriske opprørere har sprengt bomber ved en skole som brukes av landets sikkerhetsstyrker og regimevennlige militser. Granater avfyrt fra bombekastere i Syria har slått ned på israelskokkupert område.

Innbyggere i Damaskus fortalte tirsdag at røyk steg til værs etter eksplosjonene ved skolen sørøst i den syriske hovedstaden. En talsmann for opprørerne sa ifølge nyhetsbyrået Reuters at mange mennesker kan være drept eller skadd, men noe tall forelå ennå ikke.

- Nøyaktig klokken 9.35 gikk flere improviserte sprengladninger av ved skolen som brukes til ukentlige planleggingsmøter. Offiserer i regjeringsstyrkene og militsfolk deltar på disse møtene, sa opprørernes talsmann Abu Moaz ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Flere bombekastergranater avfyrt fra syrisk område slo tirsdag ned på Golanhøydene, som er okkupert av Israel. Ingen mennesker kom til skade og det ble heller ikke gjort materielle skader, sa talsmenn for den israelske hæren.

Israelerne har protestert mot episoden overfor FN-observatører på Golanhøydene, het det videre. Israelerne har sagt klart fra til observatørene at de ikke vil finne seg i flere episoder av denne typen, ble det sagt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere