RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombetrussel avklart på Sarpsborg-skole

Sist oppdatert:
Sarpsborg (NTB): Ingen eksplosiver ble funnet da Hafslund ungdomsskole mandag mottok en bombetrussel for andre gang i år. Politiet avhører en mistenkt i saken.

Elevene både på ungdomsskolen og Hafslund barneskole like ved ble evakuert ved 13.20-tiden. Trusselen ble sendt anonymt på epost til politiet og Sarpsborg Arbeiderblad. I emnefeltet sto det «Bombe har blitt plantet,» og trusselen varslet om at flere bomber skulle gå av klokken 14.

«Politiets bombegruppe gjennomsøkte mandag ettermiddag skolebygningene. Ingen eksplosiver befant seg i bygningene, og skolene ble derfor frigitt like før kl. 16.00,» skriver Sarpsborg kommune på sine hjemmesider.

Elevene har fått beskjed om å møte til vanlig tid tirsdag, hvor det blir satt av tid til å snakke om saken. Trusselen mandag var rettet mot ungdomsskolen, som også 14. juni mottok en slik trussel. Den gang innrømmet to gutter på 13 og 16 år å stå bak.

Politiet avhører mandag ettermiddag en person som mistenkes å stå bak den nye trusselen.

- Det som har skjedd, er trist. Vi opplevde jo det samme for bare to måneder siden. Derfor må jeg berømme elevene, som stort sett har tatt dette veldig rolig. Vi har også hatt et godt samarbeid med politiet, og vi har hele tiden blitt oppdatert og fått informasjon, sier barneskolerektor Paal Olav Lislerud. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere